Ministr schválil žádosti o finance z Operačního programu Životní prostředí

26.04.2015 14:03

Ministr životního prostředí Richard Brabec podepsal Řídicího výboru konaného formou per rollam seznam schválených žádostí o podporu v rámci Operačního programu Životní prostředí.

Ministr schválil žádosti o finance z Operačního programu Životní prostředí
Foto: OP ŽP
Popisek: Operační program Životní prostředí, logo.

Na jednání 44. Řídicího výboru bylo konkrétně doporučeno ke schválení 5 žádostí z LIV. výzvy (prioritní osa 7), 13 žádostí z LIX. výzvy (podoblasti podpory 2.1.1 a 2.1.3) a 1 žádost z LX. výzvy (oblast podpory 3.2).

Lhůta pro předložení všech podkladů pro vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace podle směrnice MŽP pro předkládání žádostí a o poskytování finančních prostředků pro projekty z Operačního programu Životní prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR a státního rozpočtu České republiky - kapitoly 315 (životní prostředí) a případné další podmínky k financování jsou uvedeny v podmínkách Registrace každé akce, věnujte jim proto zvýšenou pozornost.

Upozorňujeme žadatele, aby neotáleli s přípravou a realizací schválených projektů. Uznatelnost výdajů vynaložených příjemcem dotace končí dne 31. 12. 2015 a do tohoto data musí být práce, které mají být předmětem podpory z OPŽP, realizovány a finančně vypořádány vůči zhotovitelům (proplaceny faktury).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec