Ministr školství Marcel Chládek navštíví města Bruntál a Krnov

24.01.2015 12:18

Bruntál, Krnov – Ministr školství Marcel Chládek se na Bruntálsku zúčastní slavnostní prohlídky zrekonstruovaného školského zařízení Petrin a bude jednat s odbornou pedagogickou veřejností. Při oficiální návštěvě ho bude doprovázet poslanec Ladislav Velebný a zástupci Moravskoslezského kraje.

Ministr školství Marcel Chládek navštíví města Bruntál a Krnov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Marcel Chládek

Město Bruntál a Krnov ve čtvrtek 29. ledna 2015 navštíví ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek, kterého doprovodí poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Daniel Havlík a vedoucí odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu v Ostravě Libor Lenčo.

Státní delegace svou návštěvu zahájí přijetím na bruntálské radnici v 9 hodin dopoledne. S vedením města Bruntálu pak zavítají do zrekonstruovaného školského zařízení Petrin, kde proběhne slavnostní prohlídka.

Pan ministr se dále od 10.45 hodin setká s řediteli a pedagogy školských zařízení a sportovci z Bruntálska, kde tématem jednání bude rozvoj českého školství a sportu. Ve 12 hodin státní návštěvu ve městě Krnově přivítá tamní vedení města a od 12.45 hodin bude významná návštěva jednat s krnovskými řediteli mateřských, základních, uměleckých a středních škol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo školství

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…