Ministryně Šlechtová otevřela nově zrekonstruovanou místní komunikaci v obci Oskořínek

04.09.2016 20:08

Obec Oskořínek ležící ve Středočeském kraji se může díky finanční podpoře Ministerstva pro místní rozvoj pochlubit zrekonstruovanou místní komunikací. Dnešního slavnostního uvedení do provozu se zúčastnila ministryně Karla Šlechtová.

Ministryně Šlechtová otevřela nově zrekonstruovanou místní komunikaci v obci Oskořínek
Foto: MMR
Popisek: Karla Šlechtová

„Jedná se o jeden z mnoha příkladů, jak se snažíme pomáhat obcím. Finanční podpora těchto projektů pomůže s rozvojem obcí a našeho venkova, který představuje skvělé místo pro život.“uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Ministryně Šlechtová se nejprve seznámila s uskutečněným projektem v obci, a poté spolu se starostou obce paní Danou Ottovou slavnostně přestřihla pásku jako symbol uvedení nově zrekonstruované ulice Ke Hřišti do provozu. Rekonstrukce místní komunikace v obci Oskořínek byla realizována za přispění finančních prostředků Ministerstva pro místní rozvoj z programu Podpora obnovy a rozvoje venkova. Celková výše podpory činí téměř 650 tisíc korun.

„Děkujeme ministerstvu, že chápe potřeby malých obcí“ uvedla starostka obce Oskořínek Dana Ottová.

Dotační titul s názvem Podpora obnovy místní komunikace Ministerstva pro místní rozvoj je zaměřen na opravu a údržbu místních komunikací. Příjemcem podpory jsou obce do 3 tisíc obyvatel.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…