Ministryně Valachová navštíví Pardubický kraj

31.01.2016 22:01

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová zamíří v pondělí 1. února do Pardubického kraje. Během dvoudenního programu se bude zajímat o aktuální problémy těchto regionů v oblasti vzdělávání a sportu.

Ministryně Valachová navštíví Pardubický kraj
Foto: ČT
Popisek: Kateřina Valachová

V Pardubickém kraji se ministryně Valachová setká se zástupci Pardubického kraje, města Pardubice a krajského svazu ČUS, navštíví Gymnázium Pardubice Mozartova, kde se uskuteční beseda se studenty o důležitosti občanského vzdělávání. Návštěva bude pokračovat debatou ke společnému vzdělávání, kde budou kromě zástupců Pardubického kraje přítomni i ředitelé škol kraje Královehradeckého. První den zakončí ministryně návštěvu na Univerzitě Pardubice, kde si kromě schůzky s rektorem Miroslavem Ludwigem prohlédne i část nového kampusu.

Další den, 2. února, se ministryně Valachová zaměří na technické vzdělávání. Po ranním zahájení prezentace středních technických škol, tzv. TECHNOhrátkách na Integrované střední technické škole ve Vysokém Mýtě, navštíví také Vyšší odbornou školu stavební a střední školu stavební.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…