Miss Studentka – celorepubliková miss českých studentů začala

10.10.2013 9:10

Česká studentská unie (ČeSU), největší studentská síť v České republice, pořádá již druhý ročník celorepublikové soutěže Miss Studentka s podtitulem: Jediná miss, která má tři S – Sympatická, Sebevědomá a Sexy.

Miss Studentka – celorepubliková miss českých studentů začala
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

V průběhu podzimu proběhne 58 lokálních kol na vysokých školách, ze kterých vzejdou finalistky pro národní kolo, které se utkají o titul „Miss českého studentstva – Miss studentka České republiky“. Finálový večer proběhne 27. února 2014 v Praze.

O první ročník soutěže byl velký zájem. Zúčastnilo se ho celkem 148 soutěžících, z nichž dvanáct s nejvíce nominacemi v internetovém hlasování postoupilo do finálového večera. Za čtyři týdny trvání hlasování o nominace měly stránky přes 1 500 000 zhlédnutých stránek a soutěžící nasbíraly dohromady více než 116 000 hlasů.

Úspěch soutěže v loňském roce znamenal nejen rozšíření soutěže na 58 vysokých škol, střední školy a gymnázia, ale přitahuje i pozornost firem, které se stávají partnery soutěže nebo lokálních kol.

Soutěže se mohou účastnit všechny studentky denní nebo kombinované formy studia, a to ve věku od 15 do 28 let. Ty po výhře v lokálním kole postupují do národního kola, kde mezi sebou budou soutěžit vítězky lokálních kol. Rozcestník s lokálními koly soutěže je umístěn na www.MissStudentka.cz.

O soutěži Miss Studentka

Soutěž Miss Studentka je největší, první a jediná celorepublikově organizovaná soutěž Miss, kterou organizují sami studenti vysokých škol. S podtitulem „Jediná miss, která má tři S“ se soutěž snaží vybrat studentku, která je sympatická, sebevědomá a sexy natolik, aby se stala královnou všech studentů v České republice. Letošní ročník 2013/2014 je druhým ročníkem soutěže. 

O České studentské unii (ČeSU)

Česká studentská unie (ČeSU) je největší studentskou sítí v České republice. Zastřešuje tisíce studentů a desítky studentských unií a organizací z vysokých škol různých směrů, od ekonomických a technických, po lékařské, právnické, zemědělské a další.

Tato studentská síť každoročně pořádá mnoho desítek aktivit s dopadem na stovky tisíc vysokoškoláků. Od provozování studentských médií a pořádání odborných přednášek až po studentské majálesy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…