Moravskoslezský kraj: Ocenění Spokojený zákazník si letos odneslo třináct podnikatelů

19.09.2016 21:58

Prestižní ceny Spokojený zákazník Moravskoslezského kraje byly uděleny už popatnácté. Celkem třinácti vítězům předal ohodnocení Svatomír Recman, náměstek hejtmana pro sociální záležitosti a kulturu. Realizaci projektu pod záštitou hejtmana Miroslava Nováka finančně podpořil Moravskoslezský kraj.

Moravskoslezský kraj: Ocenění Spokojený zákazník si letos odneslo třináct podnikatelů
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Soutěž, která odstartovala letos v březnu, byla vypsána pro všechny obory podnikání v celém regionu. Zájemci mohli do soutěže elektronicky nebo na kontaktních místech přihlásit svého favorita, s jehož činností byli spokojeni. Vítěze mezi přihlášenými podnikateli vybrala odborná komise. Ti nejlepší se pak stali držiteli ocenění s chráněnou značkou po dobu dvou let, tj. do konce roku 2018. Osvědčení potvrzuje, že firma trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele.

„Těší mě, že se z udělování ceny Spokojený zákazník stala v našem regionu tradice a že je firmami vnímána velmi pozitivně. Podnikání určitě není lehké, podnikatelé se musí vyrovnat s řadou legislativních nařízení i s tvrdou konkurencí. Nicméně spotřebitelé, jak je vidět, umí jejich práci ocenit. Podnikatelé, kteří svou práci dělají dobře, a u nichž je zákazník vždy na prvním místě, si určitě zaslouží naše uznání a poděkován,“ říká Svatomír Recman, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje.

Nominované firmy hodnotí Odborná komise pro ochranu spotřebitele v našem kraji. Přihlíží mimo jiné k tomu, jakou má firma image mezi spotřebiteli a posuzuje například odbornou úroveň prodejce, poskytování informací spotřebitelům nebo zajištění odborného servisu.

„Komise letos vybírala vítěze z 36 podnikatelů, které letos spokojení zákazníci na cenu navrhli. Těší mě, že veřejnost má o soutěž trvalý zájem. Je dobře, že i tato cena  přispívá k orientaci zákazníků na trhu, “ sdělila vedoucí odboru vnitra a krajského živnostenského úřadu, předsedkyně odborné komise v Moravskoslezském kraji Věra Dostálová.

JMÉNA OCENĚNÝCH:

  1. Tomáš Vlk

  2. Karla Smolková

  3. Blanka Sedlářová

  4. Soňa Skřivánková

  5. NAGAMAS s.r.o.

  6. Václav Hýl

  7. Pavlína Byrtusová

  8. Markéta Toběrná

  9. Antonín Směšný – DAJAS

  10. Zuzana Žídková

  11. Gustav Kořínek

  12. Patrik Wieder

  13. DAVID stolařství s.r.o.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…