Moravskoslezský kraj představí na veletrhu REGIONTOUR nový Magazín Moravy a Slezska

17.01.2017 14:05

Vše o Moravskoslezském kraji se mohou zájemci dozvědět ve stánku CzechTourismu na veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR 2017 na brněnském výstavišti od 19. do 22. ledna. Kraj zvolil stejně jako v minulém roce prezentaci prostřednictvím informační služby. Motto, kterým se region v oblasti cestovního ruchu už delší dobu systematicky prezentuje, je slogan PROŽIJ A VYPRÁVĚJ!

Moravskoslezský kraj představí na veletrhu REGIONTOUR nový Magazín Moravy a Slezska
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Moravskoslezský kraj bude na veletrhu nabízet nejen množství propagačních materiálů - brožur, map a publikací. „Prezentace prostřednictvím informačního pultu na stánku CzechTourismu se loni osvědčila, a proto chceme jít i letos stejnou cestou. Účinnější se nám jeví prezentace menšího rozsahu na více místech, tedy i na menších regionálních veletrzích a prezentačních akcích v tuzemsku, i v zahraničí,“ říká Jan Krkoška, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch.

Moravskoslezský kraj letos na veletrhu poprvé představí nový Magazín Moravy a Slezska The Best of Moravia and Silesia, který prezentuje vybrané regionální atraktivity a tipy na zajímavé výlety a akce. Magazín byl vyhotoven ve spolupráci se třemi partnerskými moravskými kraji - Jihomoravským, Olomouckým a Zlínským. Zástupci krajů představí nové publikace na veletrhu na společné tiskové konferenci.

„Magazíny byly vydány jen cizojazyčně, a to v anglické a polské jazykové mutaci. Předně jsou tedy určeny pro zahraniční návštěvníky Moravy a Slezska. V magazínu zájemci najdou řadu top turistických tipů z každého kraje ať už k návštěvě hradů, zámků, technických památek či kulturních akcí.  Magazíny budeme přednostně distribuovat na zahraničních prezentacích a veletrzích, pro případné zájemce jsou magazíny dostupné v budově Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě,“ sdělil náměstek Jan Krkoška.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…