Moravskoslezský kraj se představí na veletrhu Dovolená a Region, Lázeňství 2016

04.03.2016 8:35

Moravskoslezský kraj bude prezentovat aktuální nabídku turistických produktů a zajímavých míst regionu na veletrhu cestovního ruchu Dovolená a Region, Lázeňství 2016. Stánek s rozlohou 100 m2 mohou zájemci navštívit od 4. do 6. března na Ostravském výstavišti Černá louka.

Moravskoslezský kraj se představí na veletrhu Dovolená a Region, Lázeňství 2016
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

„Prezentace Moravskoslezského kraje poskytne návštěvníkům veletrhu komplexní informace o šesti turistických oblastech Moravskoslezského kraje a jejich aktuální nabídce novinek v oblasti cestování, welness pobytů, zážitků i kulturních akcí. Zájemci si mohou u stánku vyzkoušet golfové puttování, ochutnat regionální potraviny a prohlédnout si technický model boha Radegasta, který byl prezentován na mezinárodní světové výstavě EXPO 2015 v Miláně,“ říká Ivan Strachoň, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje.

„Věřím, že prezentace našeho kraje hosty zaujme a pomůže v rozhodování těm, kteří ještě nevědí, kde trávit víkend nebo dovolenou. Moravskoslezský region nabízí množství atraktivních míst a unikátních památek i rozmanité možnosti zábavy spolu s kvalitními službami. O tom ostatně svědčí i stálý růst návštěvnosti tuzemských i zahraničních hostů,“ dodává náměstek Ivan Strachoň.

Turisté mohou potřebné informace vyhledat na nových webových stránkách cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji s adresou www.severnimorava.travel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…