NATLAND Group novým hlavním partnerem Českého svazu lyžařů

20.01.2016 17:41

Svaz lyžařů České republiky získal nového významného partnera, který pomůže českým sportovcům zkvalitnit přípravu a dosahovat vynikajících výsledků na domácích i mezinárodních soutěžích. Informoval o tom Lukáš Sobotka, prezident Svazu Lyžařů ČR na dnešní tiskové konferenci v Praze.

NATLAND Group novým hlavním partnerem Českého svazu lyžařů
Foto: NATLAND Group
Popisek: Většinový vlastník NATLAND Group Tomáš Raška na dnešní tiskové konferenci popřál českým lyžařům vynikající výsledky na domácích i mezinárodních soutěžích

V době, kdy se na 200 závodníků z více než dvaceti států chystá, aby se utkali při 20. ročníku mítinku Zlatá lyže v Novém Městě na Moravě v rámci Světového poháru v běhu na lyžích, se hlavní partnerem Svazu lyžařů ČR stala společnost NATLAND Group. Zaujme tak místo vedle automobilky Audi a dalšího nového partnera, jimž se stalo ANO spořitelní družstvo.

„Fandím lyžování ve všech podobách. Věřím, že sport, zejména ten individuální, vede člověka k poznání, že existuje přímá úměra mezi vlastním úsilím a výsledkem. Bez práce nejsou koláče...,“ říká za NATLAND Group Tomáš Raška.

NATLAND Group již několik sezón podporuje také Kryštofa Krýzla – reprezentanta v alpském lyžování. Kryštof je pravidelným účastníkem závodů Světového poháru a reprezentoval Českou republiku již na čtyřech Mistrovstvích světa a dvou zimních Olympiádách. „Minulou neděli si Krýzl ve slalomu Evropského poháru v rakouském Zell am See zajel třetí místo,“ neskrývá svou radost Tomáš Raška.

Úspěch a rozvoj takřka všech sportovců na světové úrovni je do značné míry závislý na mecenášství, sponzorství, partnerství a dalších formách podpory od jednotlivců a firem. NATLAND Group každoročně vydává na charitativní a sponzorské aktivity částku až do výše 10 % svého zisku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…