Na Kyčerku naplno dorazila zima!

04.01.2017 16:30

Ski areál SYNOT Kyčerka se ocitl v bílé barvě. Díky vydatnému sněžení v posledních dnech láká malé i velké lyžaře na skvělé lyžařské podmínky. Na sjezdovkách leží aktuálně až 50 - 75 cm sněhu a sněžná děla jedou nadále naplno ve dne i v noci. Jen během posledních 24 hodin zde napadlo 15 centimetrů „prašanu“. Na své si tak již nyní přijdou všichni.

Na Kyčerku naplno dorazila zima!
Foto: red
Popisek: Ski areál SYNOT Kyčerka

„Děti se mohou zdokonalovat na pohyblivém pásu a dvou dětských sjezdovkách, zkušenější lyžaři si pak přijdou na své na červené a modré sjezdovce. Stejně, jako v předešlých sezónách si v sobotu navíc návštěvníci mohou užít také večerní lyžování. V provozu jsou již všechny sjezdovky, výjimkou je prozatím pouze „FUN park“, kde probíhá zasněžování,“ uvedla Andrea Matyščáková ze ski areálu SYNOT Kyčerka.

I letos se návštěvníci Kyčerky mohou těšit na řadu akcí pro návštěvníky areálu. Jde například o testování lyží různých značek, lyžařské závody pro všechny věkové kategorie, zábavné programy pro děti i dospělé, možnost projížďky desetimístnou rolbou po beskydských vrších nebo v neposlední řadě pololetní lyžování pro jedničkáře zdarma. Pro milovníky běžek je navíc už nyní připravena strojově upravená běžecká stopa. K dispozici je také půjčovna lyží a snowboardů, lyžařská škola a hned několik možností občerstvení.

Ski areál SYNOT Kyčerka v provozu denně od 8 do 16 hodin. Večerní lyžování probíhá vždy v úterý, čtvrtek a sobotu, a to od 18:00 do 21:00 hod.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu.

Areál patří do Skiregionu Valašsko, lyžaři v něm tedy mohou využívat skipasy, platné hned pro několik lyžařských areálů.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…