Na Lipně se protáhne sezóna až do Velikonoc

10.03.2016 8:51

Díky velmi příznivým podmínkám se lyžařská sezóna ve Skiareálu Lipno protáhne až do velikonočních svátků. Na sjezdovkách je stále až půl metru sněhu a lyžaři se mohou těšit na mimosezónní slevy i hlavní hit sezóny sjezdovku Vyhlídku s atraktivním terénem.

Na Lipně se protáhne sezóna až do Velikonoc
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno

„Březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem. Tak tahle pranostika u nás platí ohledně lyží a díky velmi dobrým podmínkám, můžeme pokračovat v provozu až do velikonočních svátků. Velký zájem se dá očekávat i na konci sezóny, protože v kalendáři jsou čtyři dny volna a tedy i lyžování,“ pochvaloval si ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek.

Dále upozornil, že v noci jsou teploty pod bodem mrazu, takže běží zasněžovací systém a zároveň v týdnu připadl sníh. „Lyžování v tomto období u nás nabízí nejen prašan, ale také sluníčko a za jasného počasí i překrásné výhledy,“ konstatoval Dušek. V areálu jsou v provozu všechny čtyřsedačkové lanovky a pojízdné koberce ve výukovém hřišti Fox park, které je zdarma. Děti do 6 let mají jakýkoliv skipas pouze za 20 korun.

„Od pondělka navíc začínají platit mimosezónní slevy. Další výhody všichni získávají s kartou hosta Lipno.card, když od dvoudenního skipasu platí sleva dvacet procent. Mezi atrakce prodloužené sezóny bude samozřejmě patřit i Stezka Korunami stromů, nebo místní aquaworld a pestrá nabídka všech služeb,“ podotkl Dušek.

Zmínil, že o tomto víkendu znovu čeká na návštěvníky areálu celá řada akcí. „V sobotu se všichni mohou těšit na Auto den s policisty, kteří všem připomenou lyžařské desatero, ale také například změří lyžařům rychlost. Návštěvníci si také vyzkouší speciální brýle, které simulují stav opilosti, “ zmínil jednu z akcí Dušek.

Sobota bude také dnem bez bariér a nebude chybět ani závod pro děti.

„Každý by měl v těchto dnech sledovat i předpovědi počasí, protože to je přející a na Lipně zažíváme ideální lyžování,“ dodal Dušek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…