Na Rybníčku odstartovaly Svatomartinské hody

08.11.2014 9:41

Ve dnech 7. - 16. listopadu 2014 probíhají v restauraci nově vybudovaného areálu Tenisového centra Staré Město - Rybníček Svatomartinské hody. V rámci speciálního projektu „Gastrofestival plný chutí“ se návštěvníkům představí svatomartinská husa v tradičním i moderním pojetí ve spojení s mladým moravským vínem.

Na Rybníčku odstartovaly Svatomartinské hody
Foto: TC Staré Město
Popisek: Svatomartinské hody.

„Svatomartinské hody jsou součástí našeho dlouhodobého gurmánského konceptu, v rámci kterého přinášíme hostům netradiční gastronomické zážitky,“ uvádí šéfkuchař Jan Stejskal a dodává: „Současný trend ukazuje, že lidé čím dál více vyhledávají právě příležitost ochutnat něco výjimečného. Přesvědčili jsme se o tom při zvěřinových hodech, kdy jsme zaznamenali až trojnásobný nárůst tržeb.“

Během Svatomartinských hodů nabídne zdejší restaurace nejen kompletní svatomartinské menu s kaldounem, husou s červeným zelím a lokšemi a slováckým povidlovým koláčem, ale i další tradiční svatomartinské pokrmy doplněné o speciální nabídku mladých vín. „Protože k huse patří víno, dostanou navíc hosté ke každému hlavnímu jídlu zdarma sklenku červeného vína,“ říká ředitel areálu David Mišťúrik.

Areál TC Staré Město – Rybníček byl otevřený v srpnu letošního roku s cílem poskytnout zázemí tenisovému klubu a rozšířit jeho aktivity o další sportovní a relaxační činnosti pro celou rodinu. Klub, který dnes zahrnuje 130 členů, nabízí díky novým prostorám i řadu dalších doplňkových služeb jako jsou skupinové i individuální kondiční tréninky, fyzioterapie, hlídání dětí, výuka angličtiny a doučování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…