Na Sázavafest levněji s Českými drahami

31.07.2017 19:36

Národní železniční dopravce i letos sveze účastníky festivalu Sázavafest do Světlé nad Sázavou vlakem levněji. Pro cestu na 17. ročník akce, která se koná od 3. do 5. srpna už tradičně v areálu zámeckého lesoparku, je připravena zvláštní tarifní nabídka VLAK+ SAZAVAFEST 2017. Jde o zpáteční jízdenku, v rámci které cestující dostanou slevu 50 % ze zpátečního jízdného.

Na Sázavafest levněji s Českými drahami
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Vlaková stanice Světlá nad Sázavou je vzdálená od hlavního vstupu do areálu festivalu i od stanového městečka pouhých 300 metrů. Vlak tak představuje jednu z nejpohodlnějších cest, jak se na akci dostat ze všech koutů České republiky.

Stačí si zakoupit zpáteční jízdenku ze kterékoliv stanice, kde staví vlaky ČD, do stanice Světlá nad Sázavou, nebo Světlá nad Sázavou město, a požádat u pokladní přepážky slevu VLAK+. Při cestě z neobsazených zastávek je možné zlevněnou jízdenku VLAK+ SAZAVAFEST 2017 koupit také u průvodčího. Jízdenky jsou dostupné pouze na pokladních přepážkách ČD a u průvodčích (nikoliv on-line v e-Shopu).

Během festivalu Sázavafest 2017 je nutné nechat si jízdenku označit (orazítkovat) ve stánku Českých drah razítkem. Ten bude umístěn v areálu festivalu (přesné místo najdou zájemci na festivalové mapce areálu).

Při zpáteční cestě se cestující musí prokázat zpáteční z festivalu orazítkovanou jízdenkou. Razítko lze získat až v areálu festivalu, tj. podmínkou slevy je návštěva akce. Sleva VLAK+ se vztahuje na jízdné ve 2. vozové třídě, při cestě spojem SC Pendolino je třeba dokoupit místenku.

A kdo letos na festivalu vystoupí?

Podle pořadatelů se návštěvníci mohou těšit na ikonu populární hudby, která svými skladbami oslovila několik generací – Thomase Anderse z Modern Talking. Modern Talking se v osmdesátých letech proslavila hity You're My Heart, You're My Soul nebo Cheri Cheri Lady. Výjimečná show začne v pátek 4. 8. ve 22:45 h.

Z českých a slovenských hvězd zahrají a zazpívají na letošním Sázavafestu například Majk Spirit, Miro Žbirka, Lenny, Xindl X, Čechomor, Slza, Václav Neckář, Dara Rolins, Pekař a další. Na třech podiích během tří dnů vystoupí celkem 76 hudebních formací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…