Na Web Summit Lisabon vyrazilo s podporou CzechInvestu 10 českých start-upů

08.11.2018 17:10

Na největší evropský start-upový veletrh Web Summit Lisabon, který se konal ve dnech 5. až 8. listopadu 2018, doprovázeli zástupci agentury CzechInvest 10 českých start-upů.

Na Web Summit Lisabon vyrazilo s podporou CzechInvestu 10 českých start-upů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Start-upy SmartGuide, StormingForce, Answer Institute, Incomaker, Octogeo, Motionhouse a Dataddo se veletrhu účastnilo s podporou projektu CzechDemo. CzechInvest jim z 50 až 100 procent hradí dopravu, vstup a vlastní výstavní stánek, až 10 hodin poradenství od zkušených mentorů a pomoc s přípravou propagačních materiálů. Podporu projektu My Gateway spočívající ve vstupu na veletrh využily start-upy Spendee, Tichá linka a ROI Hunter.

Vedle účasti na samotném summitu CzechInvest zároveň pro start-upy připravil bohatý doprovodný program. Na několika akcích měli možnost seznámit se se zdejší start-upovou komunitou a navázat zde cenné kontakty. V úterý 6. listopadu 2018 se setkaly s eurokomisařkou Věrou Jourovou a ve středu 7. listopadu 2018 se představili v rezidenci velvyslance ČR v Lisabonu.

Na Web Summit Lisabon vyráží CzechInvest s českými start-upy již podruhé. V roce 2017 na něj doprovodil 5 českých začínajících podniků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…