Na činnost ŘSD bude dohlížet pětičlenná správní rada

30.09.2014 21:40

Ministr dopravy Antonín Prachař se dne 30. 9. 2014 rozhodl ukončit výběrové řízení na generálního ředitele státní příspěvkové organizace Ředitelství silnic a dálnic bez vyhlášení vítěze.

Na činnost ŘSD bude dohlížet pětičlenná správní rada
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Přestože se o post generálního ředitele ucházela řada kvalitních manažerů, ministr Prachař nakonec po vyhodnocení všech nabídek a po zvážení aktuální situace v ŘSD ukončil výběrové řízení s tím, že ŘSD povede nadále pouze pověřená generální ředitelka Soňa Křítková.  Zároveň však rozhodl, že bude posílena kontrolní činnost vůči ŘSD prostřednictvím nově zřízené pětičlenné správní rady.

V současné chvíli byla zahájena příprava statutu nově zřizované správní rady s tím, že v ní zasednou podle prvotního návrhu vedle zástupce ministerstva dopravy také zástupce ministerstva financí, SFDI, hospodářského výboru sněmovny a akademické obce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo dopravy

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…