Na televizním trhu nejvíce roste TV Barrandov

02.02.2017 12:25

Druhý nejlepší výsledek v historii svého vysílání si podílem sledovanosti ve výši 8,1 % za první měsíc roku 2017 připsala televizní skupina Barrandov, která v rámci podílu sledovanosti zaznamenala meziroční nárůst o 11 %. Nejsledovanějším pořadem se stala zpravodajská relace Naše zprávy s podílem 14, 3 % připravovaná týmem novinářů z vydavatelství Empresa Media.

Na televizním trhu nejvíce roste TV Barrandov
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Na celkovém růstu Skupiny Barrandov se podílí všechny její televizní stanice v čele s hlavním kanálem, jehož nejsledovanějším pořadem jsou Naše zprávy. Zpravodajskému formátu se nejlépe dařilo v sobotu 28. 1. Lednový měsíc byl z hlediska sledovanosti nejúspěšnější i pro kanál Barrandov PLUS. Skupina Barrandov je, co se týká zvyšování podílu sledovanosti, v tuto chvíli jednoznačně jedničkou na trhu. V loňském roce dokázala zvýšit svůj celoroční podíl sledovanosti o jednu třetinu. Na úspěšných výsledcích se významnou měrou podílí i stabilně výborné formáty jako Exkluziv Kateřiny Brožové, Nebezpečné vztahy či Soudkyně Barbara.

„Sledovanost Skupiny Barrandov stabilně roste díky programovému schématu, novým formátům a v neposlední řadě také vlivem investic do jejího dalšího rozvoje. V následujících týdnech se diváci mohou těšit na řadu novinek, které se zajisté setkají s pozitivními ohlasy. Premiérově uvedeme pořad Nůžky, prosím!, jehož moderátorem a průvodcem bude vyhlášený vlasový specialista Tomáš Arsov. Zábavná soutěž Kdo to ví? sklidila obrovský úspěch, proto jsme se rozhodli pro natočení další řady s novým obsazením, konkrétně s Danou Morávkovou, Alešem Cibulkou a Martinem Zounarem,“ nastínil další plány televize generální ředitel Skupiny Barrandov Jaromír Soukup.

Na novinky se mohou těšit také diváci pořadu Aféry – neuvěřitelné životní příběhy. „Témata, probíraná v Aférách, bývají často ožehavá a osobní. Někdo se snáze svěřuje ženě, jiný muži, proto jsme se rozhodli pořad vyvážit dalším moderátorem. S Kateřinou Kristelovou se bude ve studiu střídat sympatický Michal Jagelka,“ doplnil generální ředitel.

Proměnou projde také oblíbený zábavný formát Kurňa, co to je?, kterým provází Pavel Zedníček a jeho synovec Jakub. Diváci se mohou již od konce února těšit na další premiérové díly, které uvede speciální sté vydání s významnými hosty české kulturní scény. Při této příležitosti vznikla kompletně nová scéna, ohodnotit ji diváci mohou již 27. února.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…