Nadace ČEZ: V Holešovicích se v neděli poběží pro děti z dětských domovů

31.08.2017 16:11

Rodinný závod „Běhám pro děti!“ má za cíl finančně i mediálně podpořit projekty, které pomáhají konkrétním dětem z dětských domovů. Pořádající společnosti DEJME DĚTEM ŠANCI finančně přispěla na technické zajištění akce Nadace ČEZ.

Nadace ČEZ: V Holešovicích se v neděli poběží pro děti z dětských domovů
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Závod „Běhám pro děti!“ je akce pro širokou veřejnost bez ohledu na pohlaví, věk a tělesnou zdatnost. Organizuje ji již třetím rokem obecně prospěšná společnost DEJME DĚTEM ŠANCI. Letos se koná 3. září na pražském Výstavišti a stejně jako u předchozích ročníků bude výtěžek akce využit na podporu dětí a mladých a lidí z dětských domovů na území celé České republiky. Soutěžící uhradí pouze vstupné za doprovodný program pro děti. Odměny za sportovní výkony darují partneři akce.

„Děti z dětských domovů mají startovní pozici do světa dospělých vždy obtížnější. Tak jim dejme šanci a podpořme je společným pohybem,“ dodala ředitelka Nadace ČEZ Michaela Ziková. Nadace ČEZ poskytla pořádající společnosti finanční příspěvek ve výši 200 tisíc korun.

„Z příspěvku jsou hrazeny nezbytné položky, bez kterých by nebylo možné akci uspořádat. Jedná se zejména o úhradu technického zajištění akce, ale rovněž úhradu nákladů spojených s propagací akcí, jako jsou grafické práce, tisk, služby fotografa či kameramana a úprava webových stránek. Díky podpoře nadace můžeme zaplatit i vystoupení kouzelníka. Jsme rádi, že Nadace ČEZ tuto akci opakovaně podporuje, protože bez toho by nebylo možné závod na podporu dětí z dětských domovů realizovat,“ uvedla za pořadatele Tereza Tkadlecová ze společnosti DEJME DĚTEM ŠANCI. Tato obecně prospěšná společnost během 5 let činnosti podpořila přes 2 500 konkrétních dětí celkovou částkou přes 18,5 milionů korun.

Zábavu na pražském Výstavišti běžcům obstarají před startem i v cíli kouzelník Pan Kravata, YouTuber Johny Machette a zpěvačka Anička Slováčková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…