Nadace ČEZ: Ve Velinách bylo slavnostně otevřeno nové Oranžové hřiště

19.05.2019 11:52

Nové Oranžové hřiště nedaleko obecního úřadu bylo slavnostně otevřeno tento víkend. Nejen děti, ale i místní sportovní nadšenci si nové multifunkční hřiště s rozmanitým využitím moc pochvalují. Na realizaci hřiště získala obec od Nadace ČEZ 300 tisíc korun.

Nadace ČEZ: Ve Velinách bylo slavnostně otevřeno nové Oranžové hřiště
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Počasí jako na objednávku, spousta dětí i rodičů a skvělá atmosféra provázela otevření a přestřižení pásky u Oranžového hřiště v obci Veliny nedaleko Holic. Nejen děti, ale i dospělí se zúčastnili prvních sportovních aktivit na novém hřišti hned vedle toho fotbalového. Provoz hřiště zahájili za všeobecného veselí ženy s netradičním turnajem v tenise, a to osmi hrou, společnou výhrou pak byla salátová mísa - plná čerstvého salátu.

„Za nové hřiště bych rád poděkoval především Nadaci ČEZ, která nám přispěla částkou 300 tisíc korun,“ říká starosta obce Petr Krejcar.

„Nové hřiště jsme opravdu potřebovali. Sportovní vyžití ocení nejen děti, ale i dospělí a velkou výhodou je i zázemí šaten a posezení, které jsou hned vedle nového hřiště. A vidíte, že zájem je veliký,“ usmívá se starosta obce.

Výstavbu dětských, volnočasových i seniorských hřišť podporuje Nadace ČEZ už od svého založení v roce 2002. Jednou z podmínek je dlouhodobý provoz hřišť a dokládání jejich stavu.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…