Nadace ČEZ podpořila fotbalisty v Kocbeřích

31.07.2022 10:30 | Komerční článek

Nadace ČEZ podpořila místní fotbalový klub v Kocbeřích v Podkrkonoší. Na činnost klubu přispěla částkou 55 tisíc korun. Sportovci z příspěvku pořídí nové vybavení, dresy a míče.

Nadace ČEZ podpořila fotbalisty v Kocbeřích
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Tělovýchovná jednota Jiskra Kocbeře funguje v obci nedaleko Trutnova již od roku 1974. Momentálně sdružuje 3 týmy. Dospělé fotbalisty, kteří hrají utkání v okresních soutěžích a tři týmy mládeže v okresních soutěžích. Sport je provází celoročně, včetně soustředění, přípravných zápasů po celém kraji, nebo účastí na turnajích mládeže.

Z příspěvku 55 tisíc korun od Nadace ČEZ klub pořídí dresy a zápasové míče pro starší přípravku, tréninkové pomůcky pro kategorii sportovní školičky, kterou navštěvují děti ve věku 4 - 7 let a zajistí financování např. turnajů nebo nákup medailí a diplomů nebo třeba školení trenérů.

„Za příspěvek od Nadace ČEZ jsme velmi rádi. Pomůže nám v rozvoji sportovních aktivit dětí i dospělých. Kopaná je u nás velmi populární a fandit chodí téměř celá obec. Máme opravený stadion s novými kabinami a sprchami, máme zde i společenské zázemí“ vyzdvihuje úspěchy místopředseda klubu Vojtěch Hulík.

TJ Jiskra Kocbeře se snaží aktivně zapojovat obyvatele do sportu i volnočasových aktivit. Důležitá je i podpora sportovních aktivit dětí a mládeže. Vedení klubu i trenéři se věnují dětem již od útlého věku 4 let. Úzce spolupracuje s MŠ a ZŠ v blízkém okolí a s nimi pracujeme na velkém náboru do mládežnických týmů.

Nadaci ČEZ založila energetická společnost ČEZ v roce 2002, aby zastřešila svou dárcovskou činnost. Nadace ČEZ podporuje několika grantovými programy sociální, kulturní a sportovní projekty a aktivně spolupracuje s regiony. Výší rozdělených příspěvků se řadí ke špičce nadací v České republice. Více informací na www.nadacecez.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: V minulém týdnu přibylo v kraji 102 případů černého kašle

16:05 KHS Jihočeského kraje: V minulém týdnu přibylo v kraji 102 případů černého kašle

V průběhu letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 888 případů černého kašle /pertuse…