Nadace O2: Projekt Boty-botičky pro lidi s hendikepem Think big

11.02.2014 12:15

O spuštění webových stránek: http://boty-boticky.cz/o-nas, na které naleznou pomoc lidé, jež trápí rozdílné velikosti nohou.

Nadace O2: Projekt Boty-botičky pro lidi s hendikepem Think big
Foto: Archiv
Popisek: Boty, ilustrační foto

o spuštění webových stránek: http://boty-boticky.cz/o-nas, na které naleznou pomoc lidé, jež trápí rozdílné velikosti nohou.

Založení stránek zrealizovala Kateřina Kárová, která již od dětství řešila netradiční hendikep, jenž spočívá v rozdílných velikostech nohou. Když si chce koupit novou obuv, musí koupit dva páry bot, ale pak nosí jen dvě boty z koupených čtyř. Celý život ji její hendikep rozdílných velikostí nohou omezoval. Konečně se však dostala do věku, ve kterém má možnost toto změnit. Jelikož je dnes těžké, aby něco dokázala sama, rozhodla se proto se svými kamarády přihlásit do projektu Think Big nadace O2. Za podpory programu založila webové stránky, jejichž cílem je vytvořit prostředí pro lidi s podobným hendikepem a umožnit jim boty nabídnout k výměně místo vyhození. Na webových stránkách mohou uživatelé využívat nejen Nabídku/Poptávku, kde jsou filtry dle kterých obuv hledat, ale v ideálním případě by byla ráda, aby v budoucnu systém upozornil uživatele, že našel shodu s jiným uživatelem a doporučí jim se kontaktovat, aby příště např. již mohli boty nakupovat spolu. Na stránkách návštěvníci naleznou, ale i sekce Pomoc, Fórum a Tipy na správné obouvání, či kvalitní obuvníky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…