Náměstkem ministra zdravotnictví je Kamal Farhan

06.07.2016 16:15

Ministr zdravotnictví jmenoval do funkce nového tzv. politického náměstka za Hnutí ANO. Stal se jím MUDr. Kamal Farhan.

Náměstkem ministra zdravotnictví je Kamal Farhan
Foto: mzcr.cz
Popisek: Ministerstvo zdravotnictví ČR

„Pan Farhan je lékař, a proto věřím, že naše spolupráce bude přínosná pro celý resort,“ uvedl po jmenování ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček.

MUDr. Kamal Farhan chce podle svých slov především přispět k rozšíření komunikace mezi jednotlivými účastníky tvorby zdravotní politiky. „Rád bych prohloubil intenzitu komunikace mezi zdravotními výbory parlamentu a ministerstvem zdravotnictví,“ řekl po svém jmenování nový náměstek Farhan. Jeho ambice jsou ovšem mnohem širší. „Dále bych chtěl podpořit všechny změny, které povedou ke zkvalitnění a zvýšení efektivity zdravotní péče. Budu podporovat kroky ministerstva, které povedou k prodloužení délky života,“ doplnil Kamal Farhan.

Po dokončení studií na LF UK v Plzni pracoval MUDr. Kamal Farhan od roku 1994  jako lékař na interním oddělení, má atestaci I. stupně z vnitřního lékařství. Po 12 let pracoval v českých a nadnárodních společnostech v manažerských pozicích se zaměřením na zdravotnictví, dále pracoval jako ředitel pro léčebnou péči a strategický rozvoj lázeňského zařízení. Své zkušenosti a znalosti zužitkoval v posledních dvou letech, kdy působil  jako odborný konzultant v oblasti zdravotnictví.

Kamal Farhan je ženatý, má 2 děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…