Návrh klidového území Národního parku Podyjí

10.03.2019 17:06

Správa Národního parku Podyjí zpracovala na základě příslušných ustanovení Zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, v platném znění (dále jen "ZOPK") a v souladu s Metodickým pokynem Ministerstva životního prostředí k vymezování, navrhování a schvalování klidových území národních parků v České republice návrh klidových území Národního parku Podyjí.

Návrh klidového území Národního parku Podyjí
Foto: nppodyji.cz
Popisek: Národní park Podyjí - logo

V souladu s §17 ZOPK jsou klidová území národního parku území s omezeným pohybem osob (pohyb návštěvníků je povolen pouze po cestách vyhrazených správou národního parku) z důvodu umožnění nerušeného vývoje ekosystémů nebo jejich složek, které jsou citlivé na nadměrný pohyb osob a zranitelné vlivem rušivých vlivů s ním spojených.

Bližší komentář k návrhu klidového území, včetně mapových příloh, naleznete ZDE.

Veřejný seminář ke klidovému území
Pokud chcete získat bližší informace o navrhovaném klidovém území, zúčastněte se našeho veřejného semináře, který se uskuteční v úterý 12. března od 17:00 v budově bývalé školy v Havraníkách (Havraníky 13). Zaregistrovat se na seminář můžete ZDE.

Připomínky k návrhu
Případné otázky nebo připomínky k návrhu klidového území nám prosím zašlete nejpozději do 24. března 2019 na adresu ZDE. Veškeré připomínky budou řádně vypořádány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…