Návštěva delegace petičního výboru PSP ČR v ZZC Balková

23.03.2017 14:35

V úterý dne 21. března 2017 navštívila delegace petičního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v čele s předsedkyní JUDr. Zuzkou Bebarovou-Rujbrovou ZZC Balková.

Návštěva delegace petičního výboru PSP ČR v ZZC Balková
Foto: Václav Fiala
Popisek: Pohled na areál, kde bude tábor pro utečence

Poslance provedl zařízením ředitel SUZ MV Mgr. et Mgr. Pavel Bacík. Setkání se zúčastnili také zástupci dalších složek Ministerstva vnitra působících v ZZC – ředitel odboru azylové a migrační politiky PhDr. Tomáš Haišman, ředitel Zdravotnického zařízení Mgr. Jan Louška a náměstek ředitele Služby cizinecké policie plk. Mgr. Jan Kučera.

Přítomni byli seznámeni s chodem zařízení a fungováním organizace. Následná diskuze byla věnována otázkám azylové a migrační politiky v kontextu dění v České republice a zahraničí.

Nejednalo se o první návštěvu členů petičního výboru ve střediscích SUZ MV. Poslanci již dříve navštívili PoS Kostelec nad Orlicí a ZZC Bělá-Jezová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…