Návštěva polské pohraniční stráže v ZZC Bělá-Jezová

22.05.2017 15:52

Představitelé polské pohraniční stráže navštívili v úterý 9. května 2017 Zařízení pro zajištění cizinců Bělá-Jezová.

Návštěva polské pohraniční stráže v ZZC Bělá-Jezová
Foto: SUZ
Popisek: Představitelé polské pohraniční stráže navštívili ZZC Bělá-Jezová

Členy delegace přivítali ve středisku ředitel Správy uprchlických zařízení MV Pavel Bacík a vedoucí zařízení Hana Šnajdrová. Během jednání si účastníci vyměnili zkušenosti a hovořili o rozvoji polsko-české spolupráce v oblasti migrační politiky. V rámci prohlídky areálu se představitelé polské pohraniční stráže seznámili se specifiky pobytu osob v zařízení pro zajištění cizinců a změnami, jimiž dané středisko prošlo od roku 2015.

Zařízení navštívil ředitel plk. Marek Łapiński, vedoucí odboru mezinárodní policejní spolupráce pplk. Grzegorz Niemiec a ředitel pro zahraniční záležitosti plk. Andrzej Jakubaszek. Spolu s polskou delegací zavítali do zařízení i první náměstek policejního prezidenta brig. gen. Martin Vondrášek, ředitel Služby cizinecké policie plk. Milan Majer, ředitelka kanceláře ministra vnitra Adéla Bruknerová, ředitel Odboru azylové a migrační politiky MV Tomáš Haišman a zástupci Odboru mezinárodní policejní spolupráce PČR plk. Václav Rukner, pplk. Jiří Perníček a kpt. Jan Večeřa.

Setkání navazovalo na úspěšnou návštěvu zástupců Ministerstva vnitra v polském Terespolu, jež proběhla v minulém roce. Vzájemná spolupráce bude pokračovat i nadále prostřednictvím návštěv zaměstnanců Správy uprchlických zařízení MV v Polsku a jejich polských kolegů v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…