Návštěvnost Frýdy během otevření lámala rekordy

22.11.2014 8:45

Nové obchodní centrum FRÝDA přivítalo minulý čtvrtek své první zákazníky. Za čtyři dny jeho fungování navštívilo obchodní centrum na břehu řeky Ostravice přes 80 000 návštěvníků, kteří si nenechali ujít jak připravený program k jeho otevření, tak slevové akce jednotlivých prodejců.

Návštěvnost Frýdy během otevření lámala rekordy
Foto: Frýda
Popisek: Obchodní centrum Frýda.

Zástupy lidí v pasáži i v prodejnách, pestrý doprovodný program s řadou soutěží, vystoupení místních kulturních i sportovních sdružení a spousta dárků, poukázek a drobných pozorností pro malé i velké návštěvníky – tak nějak by se daly charakterizovat první čtyři dny nově otevřeného centra FRÝDA. „Zájem zákazníků nás příjemně překvapil a předčil veškerá očekávání. Podle našich měření navštívilo od 13. do 16. listopadu FRÝDU 82 896 lidí, což je ve srovnání s podobnými projekty o cca 30% více,“ uvádí ředitelka OC FRÝDA Petra Bujnošková a dodává: „Rekord jsme zaznamenali již ve čtvrtek, kdy objektem prošlo přes 24 000 tisíc lidí, což je v podstatě 40% všech obyvatel Frýdku – Místku.“

Svému účelu začaly sloužit i okolní plochy centra, zejména upravené prostranství na břehu řeky: „Lidé si užívali na listopad příjemného počasí, které bylo v závěru minulého týdne, a hlavně mladší návštěvníci zcela přirozeně využili vytvořené terasy k posezení, Riegrova lávka dostala nový život a zcela intuitivně propojila část Frýdku s Místkem,“ říká ředitelka centra.

Na prodejní ploše obchodního centra FRÝDA naleznou zákazníci 65 obchodů včetně supermarketu Billa, restaurace, kavárny, rychlých občerstvení, 5D kina a také řadu dalších služeb. „Během několika dní se lidé dočkají i otevření prodejny s oblečením pro celou rodinu a doplňky pro domácnost PEPCO a těšit se mohou také na oblíbený Tapi Tea,“ doplňuje Petra Bujnošková a upozorňuje i na další nejbližší aktivity centra: „V souvislosti s blížícím se adventem začínají již od 29. listopadu pravidelné sobotní vánoční akce, které by svým pestrým programem měly i přes vrcholící nákupní shon navodit v centu příjemnou atmosféru a hlavně potěšit ty nejmenší.“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…