Nejkurióznější úvěry v roce 2014

29.12.2014 14:56

Češi si na splátky nejčastěji pořizují věci, které opravdu potřebují. Například domácí spotřebiče, elektroniku nebo nábytek. Čas od času se ovšem objevují i žádosti o půjčku, které úvěrové pracovníky Profi Credit přinejmenším překvapí.

Nejkurióznější úvěry v roce 2014
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

„Naše úvěry jsou sice bezúčelové a klienti mohou peníze použít na cokoliv, někdy se nám ale sami pochlubí, na co peníze chtějí použít. A občas se stane, že se skutečně nestačíme divit,“ říká marketingový ředitel Profi Credit Ladislav Pavlík. 

Dovolená pro tchýni

Manželský pár nutně potřeboval půjčku na dovolenou. Nikoliv pro sebe, ale pro tchýni. Manželé s ní totiž bydlí ve společné domácnosti a neodkladně si potřebovali alespoň na týden odpočinout.

Plastika na třídní sraz

Naše klientské centrum pobavila paní, která pracovnici call centra naléhavým hlasem sdělovala, že potřebuje velice rychle půjčit peníze na plastickou operaci (lifting obličeje). Za čtvrt roku totiž bude mít třídní sraz základní školy po 50ti letech a potřebuje, aby vypadala co nejlépe a spolužačky záviděly.

Risk je zisk

Rychle půjčit potřeboval rovněž muž, který chtěl peníze na sázku do loterie. Měl totiž velmi živý sen, že určitě vyhraje a bude z něj boháč. Podobně volal jiný žadatel, že potřebuje nutně půjčit peníze, aby mohl vsadit na výhru svého oblíbeného sportovního klubu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…