Nejlepší výsledek přestupu klientů v září má OZP: plus 5 000 pojištěnců

14.10.2015 11:26

Oborová zdravotní pojišťovna bude mít díky druhému termínu pro změnu zdravotní pojišťovny o pět tisíc víc klientů. Z čerstvě publikovaných celkových výsledků počtu přestupů klientů tak vyplývá, že OZP byla v záři nejúspěšnější zdravotní pojišťovnou co do počtu lidí, kteří se nově rozhodli svou pojišťovnu vyměnit.

Nejlepší výsledek přestupu klientů v září má OZP: plus 5 000 pojištěnců
Foto: OZP
Popisek: Logo Oborové zdravotní pojišťovny

„Zářijový termín byl pro OZP velmi úspěšný. Vedle kompletní sítě smluvních lékařů si nás noví klienti zvolili hlavně díky rozumné a zároveň široké nabídce našich bonusových programů. Navíc v řadách našich klientů vítáme ty pojištěnce, kteří se aktivně zajímají o svoje zdraví a které k nám přilákala naše aplikace Vitakarta, kde si můžou například snadno prohlížet výdaje na své zdraví v mobilu nebo s námi online konzultovat záležitosti týkající se jejich zdravotního stavu,“ říká Mario Böhme, vedoucí obchodního oddělení Oborové zdravotní pojišťovny.

Letos poprvé bylo možné zdravotní pojišťovnu změnit dvakrát v roce. Celkově, po započtení obou přestupních termínů, tak Oborová zdravotní pojišťovna skončí s pasivním saldem 15 000 klientů. Zatímco doposud šlo pojišťovnu změnit jen do pololetí s účinností od nového roku, nově bude možné změnu ohlásit do 31. března, kdy změna pojišťovny nastane od 1. července. Druhý termín bude k 30. září a klientem nové pojišťovny se člověk stane od 1. ledna následujícího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…