Nejlepší z pojišťoven je ZP MV ČR, rozhodli lékaři

23.11.2015 12:26

ZP MV ČR je nejlepší ze stávajících sedmi zdravotních pojišťoven, působících na českém trhu.

Nejlepší z pojišťoven je ZP MV ČR, rozhodli lékaři
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Ukázala to anketa HealthCare Institute uspořádaná mezi sedmi sty ambulantními specialisty jako jsou praktičtí lékaři, gynekologové, internisté, kardiologové,  stomatologové a další.

Je to v letošním roce již druhé takové ocenění pro ZP MV ČR neboť v červnu byla jako nejlepší ohodnocena řediteli nemocnic. „Cílem je zkvalitnění poskytovaného servisu, podpora komunikace s pojištěnci i zdravotnickými zařízeními a poskytnutí uceleného obrazu o tom, jak pro sebe co nejlépe vybrat zdravotní pojišťovnu,“ přibližuje soutěž, jejíž druhá etapa právě skončila, Daniel Vavřina, ředitel HealthCare Institute.

Lékaři si u ZP MV ČR cení především kvalitu spolupráce, nové výkony a kvalitu poskytované péče, kvalitu marketingových kampaní, tedy mj. informování lékařů o preventivních programech. Dobře byla u ZP MV ČR oceněna i kvalita komunikace, ochota poskytovat data a dodržování vzájemných dohod, stejně jako kvalita elektronického portálu.

Vaše ZP MV ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…