Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob

30.03.2013 15:50

Světová premiéra modelu Octavia RS na Goodwood Festival of Speed 2013. Pavilon značky ŠKODA představí novou generaci vozu Octavia RS před 200.000 návštěvníky.

Nejrychlejší ŠKODA Octavia všech dob
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

 

ŠKODA ve dnech 11. až 14. července představí na Festivalu rychlosti v Goodwoodu ve světové premiéře nový vůz ŠKODA Octavia RS, který vychází z nové generace modelu Octavia, uváděné na trh od začátku roku 2013. Nová ŠKODA Octavia RS je delší, širší a lehčí než její předchůdkyně a je to nejrychlejší Octavia, která byla dosud vyrobena. V duchu tradice značky ŠKODA nabízí sportovní charakter, skvělý design, promyšlenou techniku a vynikající poměr ceny a výkonu.
 
 „ŠKODA Octavia je srdcem naší značky a verze RS je vrcholem této modelové řady. Nová Octavia RS navazuje na dlouhou sportovní tradici naší značky. Tento vůz rozšiřuje rodinu Octavia směrem nahoru o sportovní model, který nabídne čisté emoce. Je to naše nejrychlejší a nejsilnější Octavia, kterou samozřejmě také stylově představíme. Festival rychlosti v Goodwoodu, se svými fascinujícími závodními speciály a návštěvníky, nadšenými pro automobilový a motocyklový sport, je ideálním místem světové premiéry modelu Octavia RS,“ říká Prof. Winfried Vahland, předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO. 
 
 V jihoanglickém Goodwoodu bude Octavia RS představena veřejnosti v rámci „Festival of Speed Moving Motorshow“, který se koná od čtvrtka 11. července 2013. Octavia RS bude hvězdou pavilonu značky ŠKODA, kromě toho se vůz zúčastní i závodu do vrchu.
 
 Goodwood Festival of Speed je motoristická akce, která se od roku 1993 každoročně koná v areálu Goodwood House v Goodwoodu u Chichesteru v hrabství West Sussex v Anglii. Pořadatelem je sportovní nadšenec Charles Gordon-Lennox, hrabě z March a Kinrary. Je to největší akce svého druhu na světě, která každoročně přivítá až 200.000 nadšených fanoušků.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…