Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina už podruhé pro horolezce Radka Jaroše

03.11.2015 12:36

Deset osobností Kraje Vysočina převzalo z rukou hejtmana Kraje Vysočina Jiřího Běhounka v Horáckém divadle Jihlava Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina – dřevěné, skleněné a kamenné medaile.

Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina už podruhé pro horolezce Radka Jaroše
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Mezi oceněnými z oblasti kultury, veřejného života, sportu, vědy i rozvoje regionu figurovalo jméno horolezce Radka Jaroše, který jako první v historii udílení medailí Kraje Vysočina převzal ocenění podruhé. V roce 2009 byl za své sportovní úspěchy mezi laureáty se skleněnou medailí, letos převzal medaili kamennou. „Radek je mimořádně cílevědomý, odhodlaný a charakterní chlap, kterého nezastaví před dosažením cíle žádná překážka. Své sportovní úspěchy spojuje se jménem Kraje Vysočina a kraj je na jeho úspěchy hrdý,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

V roce 2015 převzaly Nejvyšší ocenění Kraje Vysočina ve formě medaile osobnosti, které pro region udělali mnoho a jejich práce si zaslouží veřejné uznání. Kamenné medaile spolu s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem předal předseda Senátu ČR Milan Štěch. Další informace ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…