Nejvyšší soud v příštích dnech představí nové webové stránky

31.03.2016 10:15

Už za několik dnů, na přelomu března a dubna, se výrazně změní podoba webových stránek Nejvyššího soudu na adrese www.nsoud.cz.

Nejvyšší soud v příštích dnech představí nové webové stránky
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Zachovají si samozřejmě své hlavní atributy, včetně vyhledávacích tabulek Rozhodnutí a stanovisek Nejvyššího soudu a také vyhledávací tabulky databáze Infosoud. Tyto „servisní“ služby patří na webu Nejvyššího soudu totiž k nejvyhledávanějším. Objeví se ale i nové rubriky jako například „Napsali o nás v médiích“ anebo sekce s pravidelnými informacemi o obsahu aktuálně vydávané Sbírky soudních rozhodnutí a stanovisek Nejvyššího soudu, tzv. zelené sbírky.

Původní podoba webových stránek Nejvyššího soudu je stará přes 5 let. Je potřeba ji obměnit. Nové stránky se mimo jiné pokusí co nejlépe přizpůsobit vývoji moderní techniky a byly vytvářeny hlavně s ohledem na pohodlné čtení a listování nejen na obrazovkách počítačů, ale i na chytrých telefonech či tabletech. Zcela jistě budou lepší po grafické stránce a jejich správci chystají denně aktualizace a obměnu zpráv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…