Nemocnice Cheb: Modernizace areálu probíhá podle plánu

02.12.2017 17:17

Kraj nechává modernizovat nemocnici v Chebu, město Cheb však přispívá částkou do výše 40 milionů korun.

Nemocnice Cheb: Modernizace areálu probíhá podle plánu
Foto: nemcheb.cz
Popisek: Nemocnice Cheb

Za účasti náměstků hejtmanky Karlovarského kraje Dalibora Blažka, Jana Bureše, zástupců Karlovarské krajské nemocnice, města Chebu, zástupců provádějících stavbu a médií proběhl kontrolní den revitalizace areálu Nemocnice Cheb, která patří k největším investičním akcím Karlovarského kraje. Moderní operační sály, zázemí pro zdravotnický personál, dětská ambulance, lůžková část dětského oddělení a také porodnice se budou nacházet ve čtyřpatrovém pavilonu A. Následovat bude rekonstrukce a přístavba pavilonu B, kde budou umístěny specializované ambulance a lůžková oddělení chirurgie ORL i interny.

Podle slov hejtmanky Karlovarského kraje Jany Vildumetzové občané Chebska, Mariánskolázeňska a Ašska a dalších částí kraje potřebují mít co nejdostupnější zdravotní péči, která zahrnuje moderní přístroje a vybavení nemocnice. Stavba zatím běží podle připraveného harmonogramu. Práce provádí společnost Energie stavební a báňská a.s. z Kladna ve sdružení se společností VCES a.s.

Z celkového objemu nákladů, které činí 497 milionů je prozatím prostavěno přibližně 67 milionů korun. Na financování projektu přispívá také město Cheb částkou do výše 40 milionů korun. S dokončením revitalizace nemocnice se počítá v říjnu 2019.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…