Nemocnice Havlíčkův Brod: Nová služba pro rodičky je zcela zdarma

28.07.2020 10:06

Brodská porodnice nabízí nově individuální konzultace pro rodičky i jejich partnery ohledně vedení porodu. Konzultace rozšiřují strukturu služeb pro nadcházející maminky v naší porodnici.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Nová služba pro rodičky je zcela zdarma
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

Snažíme se tak vyjít vstříc požadavkům rodiček, které touží po možnosti rozhovoru a zodpovězení otázek v soukromí. O probíhající předporodní kurzy je velký zájem, avšak někdy chtějí partneři rozebrat více osobní věci jen s lékařem či porodní asistentkou.

K dispozici pro konzultace v naší nemocnici jsou MUDr. Petr Janovský a porodní asistentka Bc. Denisa Dostálová. "Nastávající maminky a jejich partneři tak mají možnost s námi konzultovat svá porodní přání, popovídat si o vedení porodu a možnostech předporodní i porodní péče v naší nemocnici. Téma konzultace si určují sami," řekla Bc. Denisa Dostálová. Jedná se o zcela bezplatné konzultace!

Konzultace budou probíhat v zasedací místnosti v 6. NP hlavní lůžkové budovy Nemocnice Havlíčkův Brod a jejich trvání se odhaduje na cca 30 minut. Probíhat budou v dopoledních hodinách, ve vyhrazených termínech, na které se mohou zájemkyně objednat telefonicky.

Délka trvání - cca 30 minut. ( 9:00 až 12:00 )

Objednání na tel. čísle 569 472 397

Termíny:
5. 8., 8. 9., 13. 10, 3. 11. 2020
v případě zájmu budou termíny přidány!

Konzultace nenahrazují předporodní kurzy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec