Nemocnice Litoměřice: Celostátní žebříček potvrdil výbornou pozici nemocnice

09.12.2018 12:15

Opět úspěchem skončil pro litoměřickou nemocnici již 13. ročník celostátní srovnávací ankety neziskové organizace HealthCare Institute (HCI). Ta každoročně v rámci projektu Nemocnice ČR zjišťuje spokojenost zaměstnanců a pacientů v ambulantní i lůžkové sféře. Výstupem tohoto projektu jsou žebříčky nabízející srovnání českých a moravských nemocnic.

Nemocnice Litoměřice: Celostátní žebříček potvrdil výbornou pozici nemocnice
Foto: nemocnice-lt.cz
Popisek: Městská nemocnice Litoměřice

„V letošním roce jsme opět bodovali ve všech zmíněných oblastech. V rámci konkurence všech českých a moravských nemocnic jsme obsadili u spokojenosti zaměstnanců 20. příčku, v hodnocení ambulantních pacientů 35. místo a v hodnocení hospitalizovaných osob 39. pozici,“ zhodnotil předseda představenstva litoměřické nemocnice Radek Lončák a dodal, že výsledek v hodnocení pacientů je pro nemocnici vůbec nejlepším v historii hlasování. „Oproti posledním výsledkům jsme si v hodnocení obou skupin pacientů v žebříčku polepšili přibližně o 20 pozic, hlasování zaměstnanců je s minulými ročníky srovnatelné,“ konkretizoval.

Jako již tradičně nemocnice dosáhla výborných výsledků i v rámci Ústeckého kraje. „Ve dvou oblastech, a to ve spokojenosti ambulantních a hospitalizovaných pacientů, jsme získali v rámci kraje medailové 3. místo,“ neskrýval radost z výsledku Radek Lončák a dodal, že v hodnocení zaměstnanců se litoměřická nemocnice umístila na druhé příčce. „Jsme rádi, že se nám daří držet si jak u pacientů, tak i u zaměstnanců, takto dobré hodnocení. Zároveň ho bereme jako velký závazek, protože ještě těžší než výborné umístění získat, je si ho udržet. A to se nám, jak se zdá, daří,“ zhodnotil ještě Radek Lončák.

Do šetření Nemocnice v ČR se letos zapojilo 651 hospitalizovaných, 443 ambulantních pacientů a 366 zaměstnanců litoměřické nemocnice, což je pro nemocnici nejvyšší počet respondentů v historii hlasování.

Tiskovou informaci připravila: Naděžda Křečková, oddělení marketingu, vnitřního auditu a kvality Nemocnice Litoměřice, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …