Nemocnice Litoměřice: Interní oddělení dostalo darem mobilní odsávačku

06.01.2020 17:05

Sponzorský dar v hodnotě téměř 62 tisíc korun převzalo v pátek dopoledne od jednatele firmy Gerhard Horejsek a spol. s.r.o. Gerharda Horejska vedení nemocnice a vedení interního oddělení Nemocnice Litoměřice, a.s.

Nemocnice Litoměřice: Interní oddělení dostalo darem mobilní odsávačku
Foto: nemocnice-lt.cz
Popisek: Městská nemocnice Litoměřice

Jde o mobilní elektrickou odsávačku Medela Basic 35 včetně příslušenství, které tvoří vozík, polykarbonátová 2,5 litrová lahev a držák na lahev.

„Nabídku firmy Gerhard Horejsek na sponzorský dar dle našeho výběru jsme velmi uvítali. Vybrali jsme si elektrickou odsávačku, kterou umístíme na stanici D našeho oddělení,“ seznámila vrchní sestra interny Eva Bendová a upřesnila, že tento přístroj slouží k odsávání sekretů z dýchacích cest a jejich následnému uvolnění. Velkou předností tohoto zařízení je jeho snadné ovládání, přemisťování díky pojízdné konstrukci a tichý a výkonný provoz.

„Naše nemocnice si váží jakékoli formy pomoci k jejímu rozvoji a sponzorské dary velmi vítá,“ zmínil ve svém poděkování Radek Lončák, předseda představenstva. „Rádi jsme pomohli,“ reagoval Gerhard Horejsek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…