Nemocnice Na Homolce: Mezinárodní neuropsychologický kongres

20.07.2018 20:08

Do Prahy se sjeli neuropsychologové z celého světa, aby se zde zúčastnili prestižní konference, nazvané Bridging Science and Humanity.

Nemocnice Na Homolce: Mezinárodní neuropsychologický kongres
Foto: homolka.info
Popisek: Nemocnice na Homolce

Tento odborný, tzv. mid-year meeting uspořádala International Neuropsychological Society poprvé (od svého založení v roce 1967) v ČR. Spolupořadatelem byla Česká neuropsychologická společnost, jejíž předsedkyní je vedoucí oddělení klinické psychologie Nemocnice Na Homolce doc. PhDr. Lenka Krámská, Ph.D.

„Téma konference Bridging Science and Humanity bylo inspirováno pražskou architektonickou jedinečností: mosty překlenujícími nejen jednotlivé břehy řeky Vltavy, ale také, metaforicky vyjádřeno, rozmanité kultury, jazyky, politické a ekonomické systémy. Velmi bychom si přáli, aby toto téma ve spojení s geniem loci města pražského inspirovalo odborníky a odbornou veřejnost z celého světa vyrovnávat se s novými výzvami, kterým dnes neuropsychologie čelí,“ řekla docentka Krámská.

Na kongres, který se konal ve dnech 18.-20. července v Kongresovém centru Praha, se zaregistrovalo 600 delegátů z celého světa. Záštitu nad ním převzal za Nemocnici Na Homolce ředitel Dr. Ing. Ivan Oliva a také instituce, jako je Ministerstvo zdravotnictví, Univerzita Karlova, hlavní město Praha aj.

Více informací ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…