Nemocnice Na Homolce a Středočeský kraj uzavřely dohodu o spolupráci

13.09.2016 16:01

Dnes bylo podepsáno memorandum o vzájemné spolupráci mezi Nemocnicí Na Homolce a Středočeským krajem. Svým podpisem platnost memoranda potvrdil za nemocnici ředitel Ivan Oliva a za Středočeský kraj hejtman Miloš Petera.

Nemocnice Na Homolce a Středočeský kraj uzavřely dohodu o spolupráci
Foto: homolka.info
Popisek: Nemocnice na Homolce

Cílem dohody je koordinované zajišťování neodkladné, výběrové a specializované zdravotní péče pro obyvatele Středočeského kraje. Nemocnice Na Homolce jako poskytovatel superspecializované zdravotní péče vypracuje pro tento účel jednoznačné organizační postupy a Středočeský kraj zprostředkuje jednání zástupců Nemocnice Na Homolce se zástupci oblastních nemocnic a Zdravotnickou záchrannou službou Středočeského kraje.

„Naším přáním je, aby naše specializovaná pracoviště, která jsou vybavena nejmodernějšími technologiemi, sloužila všem pacientům Středočeského kraje, jejichž zdravotní stav vyžaduje mimořádně kvalifikovanou péči. Nemocnice Na Homolce, to není jenom gama nůž, o kterém každý ví, protože je v republice jediný, ale jsou to také týmy špičkových lékařů, zaměřené zejména na diagnostiku a neurologicko-neurochirurgickou a kardiovaskulární léčbu,“ řekl k účelu dohody Ivan Oliva.

„Středočeský kraj měl velký zájem na navázání této úzké spolupráce. Vítám, že tím můžeme občany kraje ujistit, že se jim v případě potřeby dostane vysoce specializované léčby, kterou v současné době nejsou schopny zajistit naše krajské nemocnice. Chceme, aby měli možnost dostat se i na specializovaná pracoviště nemocnic pražských,“ komentoval podpis dohody o spolupráci hejtman Miloš Petera (ČSSD).

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…