Nemocnice Náchod projde další částečnou rekonstrukcí

13.10.2018 8:31

Budovy A, D v dolním areálu a budova B v horním areálu Oblastní nemocnice Náchod, a. s., se dočkají další částečné rekonstrukce, která zajistí lepší využití stávajících prostor. Realizaci provede společnost CE-ING, s. r. o. Celková cena zakázky je více jak 14,3 milionu korun bez DPH.

Nemocnice Náchod projde další částečnou rekonstrukcí
Foto: Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje a. s.
Popisek: Oblastní nemocnice Náchod

„Cílem rekonstrukce budov A, B a D náchodské nemocnice je především zlepšení využití stávajících prostor, což povede ke zvýšení komfortu pacientů i nemocničního personálu. Stavební práce by měly trvat osm měsíců,“ řekl náměstek hejtmana Aleš Cabicar odpovědný za oblast zdravotnictví.

Celkově se jedná o stavební práce v budovách A, B a D, konkrétně vždy o první nebo druhé nadzemní patro. V rámci stavebních úprav v prvním patře v budově A dojde k přeměně pracoviště ultrazvuku na skiagraf. V jejím druhém nadzemním patře budou opraveny podlahy, vzniknou stropy s novými podhledy nebo budou vytvořeny nové svislé nenosné lehké příčky.

V budově D se přemění pracoviště rentgenu na vyšetřovnu ultrazvuku. Dále vznikne zázemí pro personál v podobě dvou šaten, pokoj lékařů a recepce s kartotékou. V budově B v horním areálu dojde k drobným stavebním úpravám.

Do výběrového řízení na stavební práce se přihlásily dvě společnosti. Společnost v závěru odmítla tuto zakázku z důvodu svého úspěchu v jiném zadávacím řízení.

Zakázka byla přidělena společnosti CE-ING, s. r. o., která splnila všechny podmínky výběrového řízení.

Celková cena zakázky je více jak 14,3 milionu korun bez DPH. Tyto náklady hradí Královéhradecký kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …