Nemocnice Písek je nejlepší nemocnicí v České republice

29.11.2017 8:39

Písecká nemocnice se umístila na prvním místě prestižního klání o titul Nemocnice ČR 2017. Vyhrála hned ve dvou kategoriích - v kategorii „Absolutní vítěz“ a v kategorii spokojenost zaměstnanců nemocnic. Výsledky celostátní soutěže Nemocnice ČR 2017, kterou už podvanácté uspořádala nezisková organizace HealthCare Institut, ukázaly, že písecká nemocnice dokáže obstát i mezi velkými fakultními nemocnicemi.

Nemocnice Písek je nejlepší nemocnicí v České republice
Foto: Písecká nemocnice
Popisek: Písecká nemocnice

„Ocenění je jen třešinkou na dortu naší snahy o zajištění špičkové péče pro pacienty i vytvoření příjemného pracovního prostředí pro lékaře, sestry i další nelékařský personál. Fungování písecké nemocnice je součástí dlouhodobé koncepce zdravotnictví v našem kraji a my jako management se držíme zásady nezavřít žádnou stanici pro pacienty a přilákat kvalitní a schopné lékaře. Daří se to, protože se jako jedno z mála zdravotnických zařízení nepotýkáme s nedostatkem personálu, jezdí k nám pracovat lidé z celé České republiky a naše služby vyhledávají i ti pacienti, kteří k nám regionálně nespadají,“ uvedl ředitel Nemocnice Písek, a. s., MUDr. Jiří Holan, MBA.

V pořadí už 12. ročník celostátní soutěže „Nemocnice ČR 2017“ byl zahájen letos v zimě. Projekt je postaven na celostátním sledování spokojenosti a bezpečnosti pacientů nemocnic a také na sledování spokojenosti a bezpečnosti zaměstnanců nemocnic. Hodnotí se přitom čtyři oblasti: bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů, bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů, bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic a finanční zdraví nemocnic. Průzkum se letos prováděl ve 150 nemocnicích s akutními lůžky.

Nemocnice Písek, a. s., boduje v celostátní soutěži s názvem Nemocnice ČR pravidelně. V roce 2014 se dokonce umístila na 2. místě v kategorii „Absolutní vítěz“, vloni byla v téže kategorii pátá.

Bližší informace k výsledkům soutěže jsou zveřejněny ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…