Nemocnice Písek prověří, jak jsou na tom lidé se zdravím

13.09.2018 11:07

Měření cholesterolu, glykémie, krevního tlaku, tělesného tuku a základní dietní doporučení, ukázka umělých kloubů nebo rady ohledně ženské inkontinence – to je jen výčet z programu Dne otevřených dveří v Nemocnici Písek. Ten je připraven na pondělí 17. září a může se jej zúčastnit každý, kdo se chce dozvědět více informací o svém zdraví.

Nemocnice Písek prověří, jak jsou na tom lidé se zdravím
Foto: Písecká nemocnice
Popisek: Písecká nemocnice

Den otevřených dveří s názvem „Poznej své zdraví“ písecká nemocnice připravuje od 10.00 do 13.30 ve žluté chodbě u oční ambulance.

„Ve žluté chodbě na centrálním odběrovém místě budeme provádět různá měření a například ukážeme, jak vypadá a funguje umělý kyčelní kloub a koleno. Představíme funkce automatického externího defibrilátoru i moderního inkubátoru pro nedonošené děti. Ukážeme, jak si správně umýt ruce. Dále budeme poskytovat poradenství k ženské inkontinenci nebo ke stomii, laicky vývodu. Svůj stánek zde bude mít i organizace Mamma HELP, která se zaměřuje na prevenci rakoviny prsu. A pro zájemce budeme organizovat návštěvy patologie,“ uvedl předseda představenstva Nemocnice Písek, a. s., MUDr. Jiří Holan, MBA.

Návštěvníci akce budou moci zhlédnout krátký film o nemocnici a jejích odděleních, budou si moci zakoupit knihy o tomto zdravotnickém zařízení nebo zdravotnické pomůcky ve zdejší lékárně.

Den otevřených dveří si užijí i děti. „Od 13.30 pro ně připravujeme divadelní představení Sněhurka a sedm trpaslíků. Divadlo Víti Marčíka bude možné zhlédnout na nádvoří u lípy,“ doplnil Jiří Holan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…