Nemocnice Prachatice má dva moderní operační stoly

17.02.2020 17:11

Dvěma zbrusu novými operačními stoly RAMED s výměnnou pracovní deskou a dalším příslušenstvím disponují centrální operační sály Nemocnice Prachatice, a.s. Instalovány byly v první polovině února.

Nemocnice Prachatice má dva moderní operační stoly
Foto: jihnem.cz
Popisek: Nemocnice Prachatice

„Cena obou stolů byla celkem 3 040 950 Kč bez DPH a dodavatelem byla firma Mediset-Chironax s.r.o. České Budějovice. Operační stoly byly vyrobeny na zakázku přesně podle požadavků předmětu vyhlášené veřejné zakázky, resp. dle stanovených zadávacích podmínek VZ,“ uvádí předseda představenstva prachatické nemocnice Ing. Michal Čarvaš, MBA.

Systém operačních stolů RAMED s výměnnou pracovní deskou představuje špičkové řešení uspořádání operačního sálu a otevírá možnost uplatnění stolům RAMED na nejmoderněji řešených pracovištích. „Jeho předností je zejména značná univerzálnost, kdy v rámci jednoho sálu a jednoho stolu je možno provádět zákroky řady chirurgických oborů i gynekologie, a to díky možnosti volby optimální pracovní desky a dalšímu příslušenství,“ doplnil primář chirurgického oddělení MUDr. Vladimír Tišler.

Operatérům nové stoly umožní rozšířit spektrum prováděných výkonů a také zdravotníkům výrazně zjednoduší práci s pacienty i přístroji. Nákup operačních stolů je dalším krokem v procesu modernizace prachatické nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…