Netradiční rozloučení se sezonou v Městských divadlech pražských

19.05.2014 15:03

Městská divadla pražská plánují pro diváky netradiční rozloučení se sezonou 2013/14. V Divadle Rokoko chystají na 21. června od 21 hodin Soirée zpívajících činoherců.

Netradiční rozloučení se sezonou v Městských divadlech pražských
Foto: red
Popisek: Městská divadla pražská

Večerem budou provázet Jiří Hána a Vasil Fridrich. Kromě nich se můžete těšit také na Veroniku Gajerovou, Veroniku Kubařovou, Jitku Smutnou, Hanuše Bora, Zbigniewa Kalinu, Radima Kalvodu, Hanu Doulovou, Viktora Dvořáka a další.

„V rámci našich pravidelných Soirée, tedy setkávání s herci Městských divadel pražských tak, jak je neznáte, jsme se rozhodli ukázat, že i když jsme činoherním divadlem, hudební talent členům našeho souboru nechybí. V pohodové předprázdninové atmosféře vám naši herci zazpívají písničky z různých inscenací Městských divadel pražských,“ zve diváky dramaturg Jiří Janků. Během večera zazní melodie z inscenací Bedřich Smetana: The Greatest Hits, Saturnin, Pan Kaplan má třídu rád, Rváč, Bylo nás pět, Drž mě pevně, miluj mě zlehka, Monty Pythonův létající kabaret, Sen čarovné noci, Želary a Věštkyně, vraždy a jasnovidci.

Vstupenky na Soirée zpívajících činoherců aneb Rozloučení se sezonou v Městských divadlech pražských za cenu 220 Kč zakoupíte na pokladnách divadel ABC a Rokoko nebo online na www.MestskaDivadlaPrazska.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…