Nezávislý test prokázal kvalitní služby, nízké ceny autodílů i konečnou cenu v autorizovaných servisech Auto Palace

22.01.2015 12:32

Praha, 21. 1. 2015 – Majitelé automobilů v České republice často mylně považují autorizované servisy za cenově dražší možnost servisu pro svůj vůz. Ty však poskytují širokou škálu kvalitních služeb za příznivější ceny než neznačkové servisy, což potvrdily také výsledky nezávislého srovnávacího testu. Autorizovaný servis Auto Palace Spořilov v něm zvítězil.

Nezávislý test prokázal kvalitní služby, nízké ceny autodílů i konečnou cenu v autorizovaných servisech Auto Palace
Foto: AMI
Popisek: Autopolác Spořilov

Mezi nejzažitější mýtus českých motoristů o autorizovaných servisech patří dlouhodobě vysoká cena služeb. Opak je však pravdou. Ceny náhradních dílů a doplňků, které jsou zaručeně originální, vyrobené dle nejpřísnějších kritérií a z kvalitních materiálů, i ceny služeb autoservisů jsou v současnosti zcela konkurenceschopné. Autorizované servisy mají navíc k dispozici speciální diagnostické technologie, přijímací technici a mechanici jsou pravidelně školeni a importéři a výrobci jednotlivých značek vozů proces důsledně sledují. Díky těmto postupům jsou tak případné chyby na vozech odhaleny dříve, tudíž šetří čas i finance zákazníků.

Autorizované servisy navíc mohou nabídnout řadu doplňkových služeb – například Pick-up na adrese klienta nebo bezkontaktní příjem vozu pro firemní vozové parky, kompletní likvidaci škodních událostí v případě havárie, doporučení nejvýhodnějšího řešení opravy vozidla nebo zapůjčení náhradního vozu. Komplexní služby pak doplňuje i nabídka širokého sortimentu náhradních dílů a příslušenství.

„Jsem velmi hrdý na to, že jsme dosáhli nejlepšího bodového hodnocení v nezávislém testu autoservisů, který provedla redakce MF DNES. K nabídce Auto Palace Group totiž kvalitní poprodejní služby neodmyslitelně patří. V testu jsme z pěti možných hvězdiček získali plný počet, tedy hodnocení ‘výborný’,“ uvedl Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace Group. „Redaktoři ocenili správnou diagnostiku a opravu chyby, podrobnou servisní prohlídku zdarma, doporučení dalších oprav i nabídku šekové knížky na slevy pro starší vozy při další návštěvě servisu, díky nimž by náhradní díly vyšly o 20 až 30 % levněji. Jsem také velmi rád, že autoři testu českým motoristům názorně ukázali, že značkové servisy jsou nejlevnější. Naše servisní střediska poskytují své služby důsledně podle časových norem výrobců, takže i při částečně vyšší hodinové sazbě je výsledná cena pro zákazníka v porovnání s neautorizovanými servisy ve většině případů nižší,“ doplnil Ralph Howie.

„Autorizovaná a specializovaná servisní střediska Auto Palace jsou mimo jiné vybavena nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií. Kromě servisu je k dispozici i klempířská dílna s moderním vybavením, lakovna, rámová a ruční myčka aut a specializovaný pneuservis včetně myčky kol.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…