Noc s Andersenem na Rádiu Junior a ČRo Dvojka

29.03.2017 8:37

V pátek 31. března odvysílají Rádio Junior a Český rozhlas Dvojka od 19.00 do 24.00 hodin unikátní pětihodinové vysílání Noc s Andersenem. Připojí se tak k celosvětové akci, která oslavuje dánského pohádkáře Hanse Christiana Andersena, radost ze čtení a pohádek.

Noc s Andersenem na Rádiu Junior a ČRo Dvojka
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V každé hodině vysílání se mohou malí i velcí posluchači těšit na pohádku, písničky, pohádkový kvíz i telefonický vstup z některé z knihoven, ve kterých děti prožijí svou Noc s Andersenem. Do studia se také přijde postupně podívat pět záhadných pohádkových postav, díky kterým budou posluchači moci vyhrát krásné ceny.

Letošní Noc s Andersenem má podtitul Zázračná. Pozvání přijala spousta zajímavých hostů – herci Josef Dvořák a Matouš Ruml a také písničkář Jaroslav Samson Lenk, který bude na přání dětí skládat písničky přímo ve vysílání.

Zázračnou Nocí s Andersenem posluchače provedou moderátoři Magdalena Šorelová a Tomáš Vacek. „Český rozhlas se Noci s Andersenem účastní už po deváté.  A stejně jako v letech minulých i letos budeme alespoň z části českoslovenští. Slovenský rozhlas se k našemu vysílání připojí ve 21.30 a pro naše posluchače má připravenou pohádku, malý česko-slovenský slovník a jedno překvapení pro herce Josefa Dvořáka,“ sdělila dramaturgyně a autorka pořadu Magdalena Šorelová.

Veškeré informace o stanici a jejím programu jsou k dispozici na webových stránkách http://www.radiojunior.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…