Nominujte lesníka na cenu udělovanou ministrem zemědělství

18.01.2016 19:25

Znáte lesníka, který v posledních měsících zaujal veřejnost nebo své kolegy výrazným počinem v oboru? Nominujte ho do 15. února na prestižní lesnickou Cenu Jiřího Nováka udělovanou ministrem zemědělství Marianem Jurečkou.

Nominujte lesníka na cenu udělovanou ministrem zemědělství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Cesta v lese

„Výrazným počinem je myšleno široké spektrum činností týkajících se lesnictví, lesnicko-dřevařského sektoru a dalších lesnických aktivit v oblasti vydavatelské a ediční, vzdělávací a výzkumné, zájmové a spolkové činnosti dotýkající se lesa a jeho přírodního prostředí,“ vysvětluje náměstek ministra zemědělství v úseku lesního hospodářství Patrik Mlynář. Kandidát nemusí být státním příslušníkem České republiky. Nominaci může podat fyzická nebo právnická osoba, která podáním nominace zároveň stvrzuje, že nominovaný o svém navržení ví a že s ním souhlasí. Nominaci posuzuje komise jmenovaná ministrem zemědělství. Na základě jejího doporučení může ministr cenu udělit.

Cenu předá 3. dubna ministr Marian Jurečka při slavnostního zahájení brněnského veletrhu Silva Regina. Oceněný získá grafický pamětní list, lovecký tesák a finanční prémii.

K nominaci je třeba vyplnit přiložený formulář. Ten je možné buď odeslat na adresu: Česká lesnická společnost,z.s. Novotného lávka 5, Praha 1, 116 68, nebo e-mailem jako naskenovaný podepsaný dokument na adresu: cenaJN@cesles.cz.

Cena nese jméno respektovaného lesníka Jiřího Nováka, někdejšího ředitele KRNAPu, generálního ředitele státního podniku Lesy ČR, náměstka ministra zemědělství pro oblast lesního hospodářství atd. Jiří Novák v únoru 2014 předčasně zemřel. Bylo mu 53 let. Kolegové z oboru si tak připomínají jeho osobnost i jeho vysoké odborné renomé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…