Nová klinika v Praze nabízí pacientům intervenční léčbu bolesti

02.02.2014 20:40

V těchto dnech byla v Praze na Chodově otevřena nová klinika ze sítě EuroPainClinics specializující se na komplexní intervenční léčbu komplikovaných a chronických bolestí. Tým předních odborníků poskytuje pacientům moderní diagnostické a terapeutické výkony, které přináší úlevu od bolesti hlavy a zad, viscerální bolesti, neuropatické bolesti či bolesti způsobené rakovinou.

Nová klinika v Praze nabízí pacientům intervenční léčbu bolesti
Foto: Martin Kovář
Popisek: Operace

Intervenční léčba bolesti je moderní způsob léčby, který pomáhá lokalizovat a zjistit její původ pod kontrolou ultrazvuku nebo cíleně směřovaného rentgenového záření a následnou léčbou zajišťuje pacientům dlouhodobější úlevu a návrat do běžného života. „Chtěl bych zdůraznit, že nepracujeme na zásadách alternativní medicíny, ale na základě nejmodernějších vědeckých poznatků. Naše kliniky pro léčbu bolesti EuroPainClinics fungují v dalších evropských zemí a úzce spolupracují s předními odborníky z Velké Británie či Švédska,“ říká MUDr. Robert Rapčan, medical director EuroPainClinics.

Hlavním cílem EuroPainClinics je bolest lokalizovat a zjistit její původ. Po klinickém vyšetření může být pacientovi nabídnuta intervenční diagnostika, farmakoterapie, fyzioterapie nebo doporučení k jinému specialistovi. Intervenční diagnostika spočívá v různých vyšetřovacích metodách v oblasti páteře za účelem přesného odhalení zdroje bolesti. Následné terapeutické procedury jsou navržené k léčbě bolestivých stavů a pacientům přinášejí dlouhodobější úlevu od bolesti. Klinika nabízí mimo jiné radiofrekvenční denervaci, miniinvazivní výkony na meziobratlové ploténce, epiduroskopii, neuromodulaci a další moderní metody léčby chronických bolestí, které se v zahraničí běžně využívají, ale v České republice jsou prozatím v počátcích.

Kliniky mají dlouholetou a bohatou tradici s vynikajícími výsledky v oblasti klinické péče, výzkumu a vzdělávání v intervenční léčbě bolesti. Nabízí komplexní klinickou péči a výzkumné programy u nezhoubných i zhoubných bolestivých syndromů.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.europainclinics.com.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…