Nová řada reality show Farmář hledá ženu již dnes na TV Barrandov

31.03.2017 14:41

Dnes večer se představí účastníci nové řady reality show Farmář hledá ženu, která si v předchozích čtyřech sériích získala nespočet věrných diváků. Najít tu správnou ženu farmářům pomůže nová moderátorka pořadu Alice Bendová. Premiérový díl můžete vidět již tento pátek ve 20.15 na televizi Barrandov.

Nová řada reality show Farmář hledá ženu již dnes na TV Barrandov
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

„Jsem rád, že se nám společně s týmem TV Barrandov podařilo vzkřísit tuto úžasnou show plnou emocí, dřiny a odhodlání. Po speciálech, v nichž mohli diváci sledovat, jak se vede hrdinům předchozích epizod, následuje představení nových farmářů, kteří hledají svou vysněnou partnerku, a představení nové moderátorky,“ řekl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. Novou sérií diváky tentokrát provede herečka a moderátorka Alice Bendová. „Není to jen moderace, pro mě to splňuje představu ideální práce. Příroda, zvířata, čerstvý vzduch a láska – všechno, co mám ráda. Je to pro mě splněný sen,“ řekla Alice Bendová.

V dnešním díle se představí osm farmářů. Pokud budou mít divačky zájem o seznámení s některým z farmářů, přihlásí se k účasti v pořadu. Pětice mužů, která obdrží nejvíce dopisů, postoupí dál a následně vybere deset adresátek, jež je nejvíce oslovily. „V polovině května proběhne první osobní setkání farmářů a jejich vybraných žen. Natáčení bude probíhat od konce května tohoto roku a bude pokračovat celé léto. Do vysílání půjdeme na podzim,“ nastínila časový rámec natáčení produkční společnost Via Nostra, která má za sebou čtyři české série pořadu Farmář hledá ženu a jednu slovenskou.

„Medailonkovým dílem pořadu Farmář hledá ženu, startujeme pátou sérii této velmi úspěšné seznamovací reality show. Máme za sebou již čtyři svatby, několik stále trvajících vztahů a šest dětí. Jsme tedy velmi potěšeni, že v této show můžeme a budeme pokračovat. Proto vybízíme všechny osamělé ženy, aby se dnes večer dívaly a aby neváhaly přihlásit se a zkusit najít své štěstí, pokud je nějaký farmář zaujme,“ dodal režisér Jan Bělohlavý.

Medailonkový díl, ve kterém se představí všichni noví farmáři, můžete sledovat v pátek 31. března ve 20.15 na televizi Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…