Nové aplikace Autodesk Design Suites 2015 poskytují předplatitelům významnou hodnotu

18.04.2014 21:27

Rozšířené portfolio kombinuje těsnější integraci cloudových služeb Autodesk 360 a vyšší výkon softwaru AutoCAD s možnostmi flexibilního pořízení.

Nové aplikace Autodesk Design Suites 2015 poskytují předplatitelům významnou hodnotu
Foto: autodesk.cz
Popisek: Autodesk - logo

Společnost Autodesk uvedla na trh sady aplikací Autodesk Design Suites ve verzi 2015. Díky těsnější integraci nových sad s cloudovými službami Autodesk mohou nyní zákazníci využívat mimo jiné možností spolupráce, simulace, analýz na jedno kliknutí v rámci jedné sady. 

Každá ze sad Autodesk Design Suite 2015 obsahuje aplikaci AutoCAD 2015, doposud nejdokonalejší AutoCAD. Nové rozhraní a vylepšené nástroje pro vyšší produktivitu umožňují zákazníkům využívat nejvyšší standard v navrhování a dokumentaci. Navíc program Autodesk Subscription nabízí pohodlnější a flexibilnější přístup k nástrojům, které potřebují k rozvoji svého podnikání a kdykoliv je potřebují. Autodesk Subscription poskytuje zákazníkům softwarové aktualizace, služby a podporu tak, aby ze své investice mohli získat co nejvíce dnes i v budoucnu.  

„Portfolio naší společnosti obsahuje v současné době nástroje, které vedle konstruktérů a návrhářů může používat každý, kdo je součástí procesu výroby a spolupracuje na projektech,“ řekl Amar Hanspal, senior viceprezident divize platformních produktů ve společnosti Autodesk. „Uživatelé sami zjistí, o kolik je dnes snazší dokončit práci se sadami Autodesk Design Suite 2015.“

Vylepšení sad aplikací pro vyšší produktivitu

Mezi nové vlastnosti a funkce sad aplikací Autodesk Design Suite patří:

  • Autodesk AutoCAD Desing Suite nabízí dokonalejší vizuální rozhraní, lepší podporu pro mračna bodů pro zachycení reality na ploše AutoCADu a jednodušší způsob práce s online mapami a informacemi o geografickém umístění,
  • Autodesk Building Design Suite poskytuje lepší integraci s cloudovými službami BIM 360, dokonalejší podporu pro mračna bodů a řadu zákazníky vyžadovaných vylepšení softwaru Autodesk Revit, včetně nové funkce skicových čar, možnosti vkládat obrázky do harmonogramů, rozšířené funkcionality skrytých čar a další, 
  • Autodesk Factory Design Suite umožňuje snazší přesun z 2D výkresů v AutoCADu do 3D nákresů továrny,  jednodušší přechody mezi pracovními prostředími, poskytuje podporu pro mračna bodů zachycující zařízení v reálném stavu, dále pak rozšířené využití dat ze sady Factory Design, a nabízí aplikace Factory Design Mobile,
  • Autodesk Infrastructure Design Suite nabízí největší inovace v softwaru AutoCAD Civil 3D, včetně dokonalejšího uživatelského rozhraní, větší flexibility pro modelování koridorů, efektivnější tvorbu profilových nákresů a výrobních výkresů pro subdodávky,
  • Autodesk Plant Design Suite představuje zásadně vylepšený software AutoCAD Plant 3D včetně identifikace těžiště, vylepšených kusovníků, modelování potrubí o fixní délce, výkresů potrubí a zařízení, a izometrických vylepšení,
  • Autodesk Product Design Suite obsahuje vynikající modelovací funkce, nabízí novou úroveň uživatelské práce a vylepšené pracovní postupy.

Aktuální funkcionality jednotlivých sad se liší podle edice – Standard, Premium a Ultimate. Více informací o jednotlivých sadách je k dispozici na stránkách Autodesk blogu In the Fold, kde jsou uvedeny podrobnosti o sadách Autodesk Design Suites 2015 pro zákazníky z odvětví architektury, stavebnictví, výroby a konstrukce, infrastruktury a petrochemického průmyslu.  

Cloudové služby na jedno kliknutí

Zákazníci z oblasti architektury, výroby, stavebnictví a infrastruktury mohou očekávat výrazné zvýšení produktivity právě nyní, když stačí jediné kliknutí pro přístup do BIM 360, cloudových služeb pro novou generaci informačního modelování budov určeného pro spolupráci a řízení stavebních projektů. Stavebním inženýrům nabízí Autodesk InfraWorks 360 doplňkové cloudové služby pro spolupráci a analýzy v počátečních fázích návrhu infrastruktury. Obsahuje aktualizované uživatelské rozhraní, podporu různých formátů dat, vylepšení softwaru Roadway Design for InfraWorks 360 a nové aplikace Bridge Design for InfraWorks 360. Návrhové sady pro tyto oblasti nabízejí též plnou integraci služeb Autodesk 360 Rendering, které využívají prakticky neomezený výpočetní výkon cloudu pro efektivní renderování ve vysokém rozlišení.

Zákazníci z výrobních odvětví získávají nyní snadný přístup k novým nabídkám jako je například Process Analysis 360, cloudová služba umožňující výrobcům a systémovým návrhářům zkoumat a optimalizovat výrobní procesy. Tato služba v kombinaci s dalším zdokonalením funkcí eliminuje bariéry takovým způsobem, že dnes může navrhovat a konstruovat skvělé produkty opravdu každý.

„Mezi mé nejoblíbenější cloudové funkce patří především přístup ke službě Green Building Studio," řekl Andrew Watkins, hlavní společník architektonické kanceláře Ayers Saint Gross Architects. „Architekti jsou mnohem efektivnější, když mohou provádět energetickou analýzu již na počátku návrhového procesu návrhu, takže i v jeho raných fázích jsme schopni analyzovat různé verze stavebního modelu přímo v aplikaci Revit. Okamžitě získáme zpětnou vazbu a můžeme realizovat rozhodnutí na základě úrovně spotřeby energie po celou dobu životnosti budovy. To je pro nás jeden z největších přínosů využívání cloudu."

Software Autodesk nebyl nikdy dostupnější

Program Autodesk Subscription nabízí zákazníkům pohodlný, moderní a flexibilní způsob nákupu a získání přístupu k softwaru a službám, které potřebují pro růst svého podnikání. Nové možnosti pořízení umožňují zákazníkům naplánovat způsob, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám a rozpočtu v rámci aktuálního projektu.

„Líbí se nám Subscription model od společnosti Autodesk, protože nám umožňuje předvídat, zajišťuje stabilitu, zjednodušuje naše licencování a poskytuje vysokou flexibilitu," řekl Gene Evans, z americké společnosti Woolpert, která se zaměřuje na řízení návrhových, geoprostorových a infrastrukturních projektů. „Kromě toho je proces upgradování v rámci předplatného velmi jednoduchý. Každý rok máme pevný rozpočet a je pro nás snadné předvídat naše náklady. Můžeme upgradovat kdykoliv je to zapotřebí. Subscription model nám také umožňuje testovat cloudové služby a vyhodnocovat, kdy jsou pro naši společnost přínosem, a pomáhá nám lépe se rozhodovat na základě dostatečného množství informací. Subscription pro nás nyní představuje jedinou vhodnou cestu.“

Zákazníci programu Autodesk Subscription získávají přístup k nejnovějším verzím softwaru a cloudovým službám firmy Autodesk, technickou podporu a právo flexibilního licencování s využitím následujících variant:

Maintenance Subscription je nákladově nejefektivnější způsob jakým spravovat a maximalizovat dlouhodobou investici do zakoupeného softwaru a služeb od společnosti Autodesk.

Desktop Subscription nabízí plánování typu “platím tolik, kolik využívám“. V rámci tohoto programu si zákazníci mohou vybrat ze 3 variant. Tedy užívání zvoleného softwaru po dobu 1, 3 nebo 12 měsíců, což ocení především společnosti, jejichž aktivity jsou projektového charakteru.

Cloud Service Subscription ovlivňuje způsob, jakým zákazníci pracují. Široký výběr cloudových služeb nabízí přístup k neomezenému výpočetnímu výkonu cloudu, který výrazně snižuje dobu zpracování vizualizací a simulací a uvolňuje výpočetní zdroje pro zajištění vyšší produktivity, mobility a spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…