Nové diskusní fórum na téma Energetika přinese zkušenosti odborníků

02.06.2014 10:24

Fórum je prvním ryze diskusním portálem určeným pro širokou veřejnost, od spotřebitelů až po odborná média.

Nové diskusní fórum na téma Energetika přinese zkušenosti odborníků
Foto: Archiv
Popisek: Plynový sporák

Mezi základními tématy naleznete informace o trhu s elektřinou a zemním plynem, o změně dodavatele, cenách, obchodních podmínkách, vyúčtování, prodejních kanálech nebo zákaznickém servisu. Nechybí ani oblast poradenství, kde budou vedle odborných příspěvků publikovány také názory nezávislých institucí a dalších subjektů z oblasti energetiky.

Nové energetické fórum vzniklo pod záštitou společnosti Europe Easy Energy, jejíž cílem bylo vytvořit nezávislý zdroj informací pro všechny uživatele.

„Často nás oslovují zákazníci s konkrétním dotazem na téma energie, příp. s prosbou o radu, jak v daném případě postupovat. Zjistili jsme, že vedle srovnávačů energií neexistuje na trhu podobný portál, který by umožnil zájemcům volně diskutovat na různá témata a současně získávat odborné rady a zkušenosti jiných spotřebitelů“, uvádí energetický poradce Ing. Zdeněk Mařík. Dokonce i média v dané problematice často tápou a jsou nuceni oslovit konkrétního dodavatele či distributora, jehož reakce může být pro čtenáře poněkud zavádějící“, přiznává energetický poradce Europe Easy Energy.

„Jsme si vědomi nelehké pozice, ale budeme se snažit v duchu etiky a pravidel objektivity poskytovat a zprostředkovávat nezávislé a relevantní informace ke spokojenosti všech uživatelů fóra“, dodává Zdeněk Mařík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…