Nové logo jako nejkrásnější zážitek? Více než jen to…!

27.04.2016 18:17

Ateliér 4. PROSTOR (člen AČRA MK) je autorem nového loga a obchodních značek společnosti DYNTAR spol. s r.o. Ryze česká rodinná výrobní společnost saun a saunového vybavení se řadí mezi největší výrobce a pyšní se tím, že jde vlastní cestou výjimečného designu a dokonalého zpracování.

Nové logo jako nejkrásnější zážitek? Více než jen to…!
Foto: DYNTAR spol. s r.o.
Popisek: DYNTAR spol. s r.o.

Na začátku letošního roku jsme dokončili nádherný projekt redesignu loga tohoto významného klienta. Původní logo již nesplňovalo současné moderní požadavky a dosáhlo vrcholu svojí funkčnosti. Po vzájemné shodě s klientem jsme se pustili do práce, na jejímž konci vznikla obchodní značka, která je použitelná, zobrazuje profesní hodnoty, které náš klient ctí a se kterými vytváří svoje originální a designově vytříbené produkty.

Cesta k jeho nové podobě trvala téměř osm měsíců a v jejím průběhu jsme nakreslili, seškrtali a upravovali několik grafických variant, které byly vždy na velmi vysoké úrovni. Protože však náš klient patří díky svým produktům a přístupu k zákazníkům ke špičce ve svém oboru, chtěli jsme pro něj i takové logo. Logo, které by vyjadřovalo inovaci, spokojené klienty, špičkové zaměstnance a pouto s dlouhou historií firmy. Logo, které by přinášelo, stejně jako produkty firmy, nejkrásnější zážitek.

Video o vzniku loga zde.

Velký požadavek na logo byl kladen s ohledem na jeho univerzálnost a propojenost s ostatními obchodními značkami našeho klienta. To s sebou neslo náročné testování a počítání rozměrů, barevnosti a dokonce i tvorbu nového firemního fontu. Výsledkem jsou další nové grafické podoby obchodních značek klienta, které jsou spojeny grafickým prvkem, barevností a rozložením prvků a přitom nechávají vynikat vedle sebe hlavní logo firmy.

Tento úžasný projekt měl také další cíl, a tím byla oslava výročí založení firmy novým vizuálním stylem. 25 let je nádherná doba a proto jsme stvořili speciální logo, které se bude používat po celý jubilejní 25. rok založení. Jeho tvorba nebyla také jednoduchá, protože muselo být funkční, graficky příbuzné se všemi ostatními značkami a zároveň originální. Výsledkem je ztvárněná číslovka 25 s doprovodným textem a zcela jasně vyjadřuje poselství jubilejního roku firmy. Jakmile byly nové podoby obchodních značek na světě, následovala druhá fáze – aplikace značek. Od tiskovin až po polepy vozového parku; všude muselo nové logo jasně vyjadřovat hodnoty firmy. Proto se přikročilo k tvorbě grafického vizuálu, kterým jsme definovali, jakým způsobem budeme vše komunikovat se zákazníky. Jako první na řadu přišly samozřejmě nejpoužívanější merkální tiskoviny a jejich elektronické varianty.

Vybírali jsme také originální a elegantní reklamní předměty, navrhli vouchery, jedinečné stolní kalendáře nebo několik variant PF karet. Dalším bodem bylo vytvořit polepy rozmanitého vozového parku. Je před námi ještě mnoho projektů, které se pro společnost DYNTAR budou tvořit nebo během roku dokončovat. Tento projekt s výsledným úspěchem byl typickým příkladem, kdy jsme před samotnou kreativní částí opět využili naši metodu Tance pro myšlenku. Odhodlání a chuť majitele společnosti přistoupit na úplnou změnu vizuálního stylu, která je nezbytná při růstu celé firmy, se tak stala inspirací i pro jiné naše klienty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…